בטא... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    רציתי לדעת מה אומרת התוצאה 11.5 בבדיקת בטא?
    תודה לכל העונות
    שבת שלום....
    הילה
12 תגובות
עמוד 1
  • היי הילה..

בעקרון בטא מעל 5 זה נחשב הריון... תבדקי שהיא מוכפלת כל 48-72 שעות.
  • היי מותק כמה ימים אחרי הביוץ/ הזרעה/ החזרה בדקת את הבטא?
  • שבוע טוב בנות,
    ההחזרה הייתה לפני 3 שבועות בערך..וכל הזמן מההחזרה ועד לבטא לקחתי תמיכה העיניין הוא שאתמול התחיל לי דימום שהלך והתחזק . ולפי דעתי זה מחזור. מה שהיה נראה לי מוזר שעל אף שאני לוקחת תמיכה קיבלתי. הרופא ביקש שאני יעשה ביום ראשון שוב בטא וזה ככ מתסכל אותי כי אני בטוחה שהדימום זה מחזור והוא בכל זאת רוצה שאני יחזור על הבדיקת בטא מה שהכי מתסכל אותי.

הילה
  • אין ייאוש בעולם!!!
    שיהיה בהצלחה..
    שבוע טוב עם בשורות טובות.....
  • בטא מתחת ל-15 לא נחשב להריון, מעל 25 נחשב...תוצאה מוזרה קצת...לכן הוא ביקש שתעשי שוב. יכול להיות שהוא חושש שהיה לך הריון כימי.
  • נכון צדקת היום עשיתי בדיקת בטא חוזרת והתוצאה ירדה ל7.7 היה לי הריון כימי. אני שבורה קשות נמאס...אני אחרי 5 טיפולי ivf שלא הצליחו ודווקא הפעם היתה לי הרגשה שזה יצליח אז זהו שלא הצךיח. וכל המוזר בסיפור שאין אצלנו הסבר זאת אומרת עשינו את כל הבדיקות הנדרשות וההכל תקין אבל בתכלס 4 שנים אנחנו מנסים להרות ללא הצלחה. מתסכל ביותר כי אם היתה בעיה ספציפית אז היו מטפלים בה. אבל אצלנו אין הסבר
    הילה
  • הילה אני מצטערת שלמוע הריון כימי זה מאוד קשה אבל לא להתייאש פעם הבאה תצליחי.
    מחזיקה לך אצבעות
  • אל יאוש!!!

מתפללת בשבילך שטיפול הבא תצליחו!!!!

את מנסה גם טיפולים אלטרנטיבים? כמו דיקור או רפלקסולוגיה?

מחוזקים לעולם
  • לא קל...
    אבל תיהי חזקה.
    בהצלחה בפעם הבאה
  • תודה לכן על העידוד...איזה מתוקות אתן!!!! בהצלחה לכולנוו אמן!!
    ודווקא חשבתי לנסות רפואה אלטרנטיבית...מישהי מכן ניסתה רפלקסולוגיה או דיקור?

הילה
  • היי

אני עושה רפלקסולוגיה..

שמעתי על זה רק דברים נפלאים

אם אזור ירושלים עוזר אני יכולה להמליץ לך

מחוזקים לעולם
  • אני עושה דיקור וזה ממש נחמד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה