תופעה של ביריונות והצקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אשמח לשמוע את דעתכן והאם קיימת תופעה של ביריונות בבית הספר אצלכן.
    הבן הגדול שלי רק בכיתה א' ויש תופעה של הצקות בכיתה שלו.
    יש ילד בכיתה שפשוט עובר הצקות בלי סוף. מרבית הבנים בכיתה מקללים אותו וכשהוא מתקרב אליהם הם "בורחים" ממנו וצוחקים עליו.
    הבן שלי נמצא "בחבורה" של 6 ילדים והם "אימצו" את הילד שעובר הצקות לחבורה שלהם. הבן שלי מספר לי איך מקללים את אותו ילד ואיך לפעמים 2 ילדים מהחבורה נגררים אחרי אחרים ומציקים לאותו הילד.
    הבן שלי ועוד ילדה הם המובילים בחבורה הזו ומספרים לי שהם "שומרים" על הילד שעובר הצקות ואומרים לילדים הנגררים שעד שהם לא יתנהגו יפה אל הילד אז הם לא רוצים לשחק איתם. 2 הילדים הנגררים לפעמים מתנהגים יפה ואז חוזרים לחבורה ולפעמים ממשיכים להציק.
    שאלתי את הבן שלי מה המורה עושה והוא אמר שהיא מענישה את מי שמציק (אך כאמור מדובר במרבית הבנים בכיתה) ואני לא בטוחה שזה ממש עוזר.
    האמא של הילד מודעת לבעיה.
    נשבר לי הלב מהמצב של אותו ילד וגם מהסיטואציה שבה הבן שלי וחברתו נאלצים "לקחת לידיהם" את ה"שמירה" על הילד הזה. ניכר מהבן שלי וחברתו שהם לוקחים את ההצקות האלה כלפי החבר מאוד ללב...
    מה הייתן עושות? אני רוצה לשוחח עם המורה....
    רציתי לשמוע את דעתכן בנושא..
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

8 תגובות
עמוד 1
  • לצערי הרב חוות גם חוות
    [url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers]
  • קודם כל הבן שלך מהמם!!! איזה חבר טוב וילד רגיש
  • הדס אני בשוק מהסיפורים על לבלות וסימני חניקה!!
    לפעמים אני שואלת את עצמי למה אני שולחת את הילד לג׳ונגל הזה, שנקרא בית ספר?!
    הבן שלי מאוד גבוה וחזק אבל הוא לא משתמש בכוח הזה שלו, רשמנו אותו בזמנו לקראטה והוא פשוט לא הסתדר עם עניין המכות. היום הוא בג׳ודו שבזה יש בעיקר הפלות והוא מסתדר עם זה יותר. אבל הוא ממש עדין נפד והרבה דברים לוקח ללב גם אם הם לא במישרין קשורים אליו, יחד עם זאת יש לו אופי חזק ואין לו בעיה לענות לילדים.
    דיברתי עם המורה היא אכן אמרה לי שזו בעיה ידועה וחמורה ושאתו ילד סובל
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• גם אצלנו יש הצקות (למזלי לא מציקים ליונתן ולגאוותי יונתן הוא החבר היחיד של הילד שמציקים לו ועדיין חבר של ילדים נוספים).
    המורה מטפלת בזה. זה חלק מהתפקיד...
  • פלפלת - לשאלתך, מדובר (לפחות אצלנו) בילדים שיש להם אחים גדולים - והם לומדים מהם את ההתנהגות הזו.. לקלל, לדבר במילים לא יפות.. להרביץ..
    איפה ההורים - שאלה טובה,
    אני מכירה את ההורים של הילד שחנק את יותם - זוג מקסים!! באמת אמא שלו מהממת..
    אני חושבת שזה יותר אחריות של בית הספר שקובע את הלך הרוח. עובדה שזה לא קורה בכל בתי הספר.. אם משגיחים ושמים דגש על יחסי אנוש אחד לשני אני מאמינה שזה ניתן לטיפול..

[
    [url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers]
  • בהמשך למה שהדס כתבה - אצלנו היו בעיות אלימות רציניות בעיקר בצהרון וככה ממה שעלה זה שילדים משועממים לעיתים מפיגים את השעמום שלהם באלימות (לא כל הילדים , זה כבר עניין של אופי). אחרי שמצאו "הפעלות" לצהרון המצב השתפר.
    יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • אצלנו בבית הספר יש מדיניות "אפס סובלנות לאלימות" (הילדים אפילו יודעים לשנן את זה.

כל מקרה של אלימות - מטופל עד הסוף, מערבים את ההורים ומשעים את הילד.

זה עובד טפו טפו

ואור שלי כבר יודעת יפה מאד איך להתנהג שם בגן החיות שנקרא בית ספר....(ממי להיזהר ועם מי להתחבר)

[email protected]
    פייס: ortal_hori

• אה ועוד משהו:

אני מעורבת מאד במה שקורה בכיתה, נכנסת הרבה פעמים לבית הספר, העברתי יחד עם אור הרצאה בכיתה שלהם.

איתי לא מתעסקים
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה