רעלת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר הדר,

אני בשבוע 32+3 הריון שני. ההריון הראשון היה תקין.
    בהריון הזה יש סכרת הריון. בשבוע 29 גילו בביקורת שגרתית לחץ דם גבוה ושלחו אותי למיון ואשפוז ואחרי ששוחררתי בביקורת הבאה לחץ הדם היה יותר גבוה והחזירו אותי שוב לאשפוז.
    השתחררתי לפני שבועיים ומאז בביקורת של מוניטור ולחץ דם פעמיים בשבוע.
    הלחץ דם בסביבות 140/90, הכי גבוה היה 147/102, ולפעמים יוצא גם תקין.
    עשיתי 3 פעמים איסוף שתן לחלבון (פעמיים באשפוז ושוב אתמול), יצא 304, 336 והאחרון 370.
    רציתי לדעת מה מצפה לי בהמשך, במידה כמובן שהמצב ממשיך פחות או יותר אותו דבר ואין החמרה משמעותית. האם במצב כזה אוכל ללדת במועד הרגיל או שבדר"כ מבצעים זירוז? האם יש מניעה מלידה רגילה? והאם ניתן להישאר כך במעקב קופ"ח עד הלידה או שבדר"כ מאשפזים בשבועות מאוחרים יותר?

תודה רבה מראש על תשובותיך המהירות והמועילות

3 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

על פי הנתונים שאת מציגה מדובר ברעלת הריון קלה
    בהנחה שזה נותר כך מקובל לעשות זירוז בשבוע 37, מתוך כוונה ללדת רגיל
    ניתן להמשיך כך את המעקב, ואין צורך לאשפז למעקב אלא לאשפז לצורך הזרוז בשבוע 37
    חשוב גם לעשות בדיקות דם כחלק מן המעקב
    כמובן שכל החמרה תצריך אשפוז ולעיתים גם יילוד מוקדם יותר

ד"ר הדר

• תודה רבה!

אלה.
  • בבקשה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה