היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
באיזה סכום מקובל לקנות מתנת יום הולדת לילד שעושה מסיבה בביתו (אני לא מדברת על חבר קרוב אלא מישהוא מהכיתה)?
מה אתם קונים בדרך כלל?
לגבי מתנות לבנות (יש לי שני בנים) - מה אפשר לקנות בסכום זה לילדות בכיתה א' ולילדות בגן טרום חובה? אני קצת אבודה בזה הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן. שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" } "I see your ture colors shining through I see your true colors and that's why I love you So don't be afraid to let them show Your true colors are beautiful like a rainbow" (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )
10 תגובות
עמוד 1
גם אני אשמח לדעת מה מקובל, אבל אני אענה מה אני עושה: לילדי גן אני קונה בדרך כלל בסכום של 20-30 ₪. לילדה תמיד אפשר לקנות בובה בגיל טרום חובה. לילד בכיתה א' שחוגג בביתו אני קונה בסכום של כ50 ₪. לבת גם לי קשה למצוא, אני בדרך כלל משוטטת בחנות עד שאני מוצאת משהו שווה או נעזרת במוכר/ת. אולי איזו ערכת יצירה מעניינת לגיל הזה...
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! ---------------------------------------------------------------------------------------------- "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
אני קונה בדרך כלל בסביבות ה- 30 ש"ח, יש לי שני ילדים, אחד בכיתה א' והשנייה ב- ב', כל כיתה איזה 35 ילדים, לא כולם חוגגים אבל עדיין זה הרבה. לבנות אני קניתי קופסה חיסכון ושנתי בפנים מראה קטנה וחבילת גומיות לשיער. ולבנים קניתי משחק קלפים של אותיות.
רותי
יוצא שיש לבנים יחסית הרבה ימי הולדת. למשל השבוע הגדול הוזמן ל-3 ימי הולדת (!!!!) שניים של ילדים מהכיתה (אחד השבוע ואחד בשבוע הבא) ואחד של ילד מהחוג, והקטן הוזמן ליומולדת של חבר. אני צריכה לקחת משכנתא כדי לממן את זה הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן. שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" } "I see your ture colors shining through I see your true colors and that's why I love you So don't be afraid to let them show Your true colors are beautiful like a rainbow" (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )
אני קונה בעלות של 25 ש"ח, בד"כ משחקי קלפים (חתחתול, טאקי, חלומות, יש כל מיני לגילאים האלה) תמיד שיש מבצע או משהו על איזה משחק אני קונה כמות (נגיד 4) שיהיה לי . ולפעמים אני קונה חולצה נחמדה (כמובן עד עלות של 25 ש"ח.) בנינו עשיתי ליותם שנה שעברה יומולדת והוא קיבל כמה חולצות וזה היו המתנות הכי שימושיות [url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers]
לבנות אני הרבה פעמים תופרת (סינר ומוסיפה חותכני עוגיות או מעין קלמר לצבעים)
אם אני קונה מתנה זה עד 25 ₪ (משחק קלפים, חולצה). הרבה פעמים יש מבצעים בתמנון לחולצות ב- 20 ₪
תודה על הרעיונות הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן. שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" } "I see your ture colors shining through I see your true colors and that's why I love you So don't be afraid to let them show Your true colors are beautiful like a rainbow" (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )
עכשיו אני מרגישה שאני ממש מגזימה בסכומים שאני קונה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! ---------------------------------------------------------------------------------------------- "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
אני אוהבת את הערכות יצירה
אני אוהבת לקנות משהו שימושי ולא שטויות.
עד 50 שקלים זה הסכום (פחות מזה נראה לי פדיחה מדי פייס: ortal_hori
איפה יש חתחתול וחלומות בכזה סכום?!?!? בדיוק קניתי לילדים שיהיה לנו בבית ועלה שמונים שקל לכל משחק.
אני קונה בסביבות 40 שקל, לפעמים יותר ולפעמים פחות. בדרך כלל אני קונה ערכות יצירה או משחק כלשהו לחצר (לכולם כאן יש גינה גדולה)
לבן שלי (כיתה ב) יש ארבעה חברים מאוד טובים וקרובים ובהם אני יותר משקיעה וקונה לכל אחד עד מאה שקל. בדרך כלל משחק קופסא כלשהו.
לפעמים אני קונה במשותף עם אימהות אחרות ואז קובעים סכום וקונים מתנה אחת גדולה.