ממש מבאס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למי שלא יודעת, אני מנסה להיכנס טבעי להריון...יש לי נסיך בן שנה ו-4 מטיפולי IVF...
    החלטנו לנסות טבעי לפני ששוב ניכנס לטירוף הטיפולים...אני מאוד אופטימית, אני בטוחה שאקלט טבעי אבל...אנחנו מנסים כבר חצי שנה ולא הולך...שמנו לעצמנו דד-ליין של עד אוקטובר, אם לא, נפנה לעזרה. שנה שלמה קבלתי מחזור כמו שעון כל 24 לחודש, וכבר חודשיים שהוא מקדים לי בכמה ימים, חודש שעבר קבלתי ב-20, והיום קבלתי ב-17..הזוי???!!!!
    התקוות שלי הולכות ודועכות עם כל חודש עובר...
6 תגובות
עמוד 1
  • את בודקת עם בדיקות ביוץ?
    כי חבל לפספס את הביוץ...

זה מעניין גם אצלי כל החיים המחזור היה כמו שעון! כל 31 יום. ואיך שהחלטנו לנסות להרות המחזור נהיה בין 25-29 יום. לפי הרופאים זה נחשב עדיין מחזור סדיר.
    אבל בכל זאת שמתי לב בהתחלה שפשוט היינו מפספסים את הביוץ.
    כשהתחלתי לעבוד עם מקלוני ביוץ אז הייתי מצליחה לקלוט בדיוק את הביוץ.
    ככה הבנתי שכנראה יש בעיה... כי אחרי תקופה מסויימת שהיינו מדייקים עם הביוץ ובכל זאת מגיע מחזור זה הדליק לי נורה.
  • נשמהאת כל כך מעודדת פה את כולם את כל כך מלאה בחיבויות ומי כמוך יודעת שאם לאמין זה יבוא אל תאבדי תקוה ההפתעות מחכות לנו...לא חשבתי אי פעם שאני כל כך אתבאס מהמחזור כמו שאני מתבאסת בשנתיים האחרונות חודש אחרי חודש ואף פעם לא היה לי מחזור כל כך סדיר...לכי תביני אני מחזיקה לך אצבעות שהכל יבוא בקלות ולא תגיעי לטיפולים ואז תעודדי אנשים בעד סיפור הצלחה
  • גם אני מאז שילדתי המחזור פעם מאחר בשבוע ופעם אני מקבלת אחרי שבוע שוב ...
    אני הייתי ממליצה לך לגשת לרופאת נשים אולי היא תביא לך גלולות לחודש חודשיים כדי לאזן את ההורמונים .
    נכון שזה נשמע הזוי לשתות גלולות אבל אולי זה יעזור בכול אופן אני ניסיתי את זה זה עזר לתקופה ועכשיו שוב מדי פעם משתבש .
    בהצלחה
  • תודה בנות...
    האמת היא שאני לא עובדת עם ערכות ביוץ כי ניסיתי אותם לפני הרבה זמן יחד עם מעקב זקיקים ויום לפני שהייתי אמורה לבייץ לפי ה-US המקלון תמיד תמיד הראה לי שלילי (הכוונה לכמה ימים לפני ובכלל...) אני עדיין לא מאמינה בערכות האלה בכלל!! הן מאז בעיניי ממש לא אמינות...אבל מה אכפת לי לנסות נכון??? אקנה לחודש הבא...
  • אני נכנסתי להריון טבעי עם הערכות ביוץ...

אבלל לצערי ההריון לא הצליח..ומאז לא מצליחה להיקלט ( אוטוטו שנה)

אז תנסי עם המקלונים!!! ואנחנו מחזיקות לך אצבעות!!!

מחוזקים לעולם
  • בגלל שהמחזור שלי היה די ארוך השתמשתי בהריון אחרון עם ערכת ביוץ . התחלתי כבר מיום 7 למחזור לבדוק . ואת האמת זה הצליח . הצלחה כבר בן שנה (וזה קורה למרות הגיל )

Free image hosting by
    htt
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה