היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אחרי הזרעה שלישית... המחזור התחיל קצת לאחר, ולא היו לי דימומים מקדימים יומיים לפני מועד המחזור, כמו שתמיד יש לי. מועד המחזור אמור היה להיות אתמול. אתמול בערב התחילו דימומים מקדימים למחזור... אוף כל כך מבאס :( לא מצליחה להבין כבר מה קורה לי...
11 תגובות
עמוד 1
אוףףףףף, נכון זה מעצבן!!! אבל אל תיפלי, תהיי חזקה תרימי את הראש ותמשיכי הלאה!
נורא מבאס אסל תחזיקי מעמד...מה עכשיו עוד הזרעה או שאת עוברת להחזרות
אוףףף
אבללל יש לי חברה טובה מאוד שנקלטה הזרעה רביעית ועוד אחת בחמישית!!!
לא להתייאש
מחוזקים לעולם
נקלטתי בהזרעה מס'2, אבל זה לא החזיק הרבה זמן והיתה לי הפלה. הספירת זרע בהשבחה היתה טובה מספיק. זו הפעם היחידה שהיתה ספירה טובה יחסית.
נראה שעכשיו נעבור להפריות... עוד לא דיברתי עם הרופא, אז לא יודעת מה הוא יחליט. :(
אולי יש לך חוסר הפרוגסטרון? אולי דפנות הרחם חלשות? יכול להיות שבזמן ההשרשה דפנות הרחם חלשות מדי ולא יכולים לספק פרוגרסטון ובעצם מתרחשת ההפלה. אצלי הייתה כזו בעיה אני שתיתי דופסטון במשך 4 חודשים.
איך בודקים את זה? בדיקות דם?
אם הכוונה לרירית הרחם, אז אכן היא נחלשת מאוד בעקבות ההורמונים, אני אכלתי המון המון סלק וזה מאודדד עזר! היתי מגיעה להזרעות עם 8-10 מ"מ רירית!!
מבינה אותך וזה הכי מבאס שהזרעות נכשלות ועומדים לפני מצב מלחיץ מה לעשות האם להמשיך לעוד הזרעה או לעבור להפריות... אני הייתי עוברת להפריות !!!! הזרעותלא תמיד מצליחות ובהפריות הסיכויים הרבה הרבה יותר גדולים במיויד שיש בעית זרע... בהצלחה בהמשך וחיבוקקק
לילוש
ניתן לבדוק את זה באולטרסאונד
אני כל כך מפחדת מהטיפולים האלו... אמרו לי לעשות צילום רחם... אוף בכלל לא מבינה למה. כל הבדיקות הפולשניות האלו... לכו תדעו אם זה לא יעשה בעיות.
אל דאגה, זה לא יעשה לך בעיות. וזה לא כזה נורא תאמיני לי כל הסבל הזה שווה כי בסופו של דבר את תחזיקי בידיים בן אדם קטן שגדל בגופך. תעשי כל מה שצריך. יש נשים עם בעיות יותר חמורות.