-
לא גדלו ואפילו לא בקצת***
-
אגב אני פוליצסטית למי שלא הבינה ://
תודה מראש
-
היי מאמי ..
גם אני עברתי את אותו הטיפול בגונל f וגם לי יש שחלות פוליציסטיות ..עשיתי אולי 4 פעמים מעקב זקיקים והם היו קטנים וכל פעם הרופא היה מעלה לי את המינון התייאשתי חשבתי כבר שהזקיקים לא יגדלו עוד ...אבל במעקב זקיקים 5 פתאום הם גדלו הרופא אמר לי מתי לעשןת את ההזרעה ושבועיים אחרי ההזרעה גיליתי שאני בהריון עם תאומים !!! תהיי אופטימית וחזקה !!! לא האמנתי שזה יעבוד אבל הנה ברוך ה' !!! מחזיקה לך אצבעות !
-
וואווו ברוך ה׳ ...איזה כיף לשמוע זה ממש מעודד!!!
אבל אני כבר כמעט חודש מבקרת מזה פעמיים בשבוע בקופת החולים למעקבי זקיקים!! אני בפעם השביעית שלי עם מינון 225 ועדיין לא השתנה משהו הזקיק הכי גדול הוא 10 ממ!!
אני מאוד מנסה להשאר אופטימית׳.. יהיה בסדר ואמן שעוד החודש בשורות טובות!!
תודה רבה לך
-
אני מאוד שמחה שהצלחתי לעודד אותך ואמן החודש תיקלטי גם את עם תאומים !!!!!
אני גם הייתי פעמיים בשבוע במעקבי זקיקים ,
במעקב הזקיקים אחד לפני האחרון שבו התבשרתי שיש לי זקיקים גדולים היה לי רק 9 ממ !! אז את יכולה להיות רגועה ואז 3 ימים אחרי הם הכפילו את עצמם ל20 ואפילו 21 !!! ושוב ..לא האמנתי שזה יצליח ולא האמנתי שההזרעה הראשונה היא זאת שתצליח ! חשוב להתפלל המון ...זה רק בידיים של הקב"ה ! בהצלחה בהצלחה בהצלחההההההה
-
את חודש שלם מזריקה ואין התפתחות??
-
ליטל תודה רבה לך באמת!!!
ואופק דין אני לא הייתי מקבלת כלל ווסת בלי פרוגסטרון....ובעבר היותר רחוק שלי זכור כי הייתי מקבלת פעם בחצי שנה אולי..
-
לא יודעת אם זה טוב כי לא ניסתי אבל קראתי על קנילקת מעגלים שעושין דיקור וכאלה וזה מעלה זקיקים ואכות ביציות אולי תנסי לברר.
מאחלת לך המון הצלחה ותהליך קל עד כמה שניתן
-
-
עשיתי אתמול מעקב זקיקים ומיום חמישי הם גדלו בפתאומיות ל22 21 20 18 17 15 ועוד קטנים בגודל של עד 12.
בבדיקות דם יצא כשהאסטרדיול שלי הוא בערך 7000 ולפי מה שהבנתי מהרופא זה לא תקין וכי יש לעצור את הטיפול כעת ולחזור לבדיקות שוב מחר...
מקווה לבשורות טובות...
זה הגיוני שככה ייגדל פתאום????.:/
-
היי,
גם אני טופלתי בפיורגון. כן הגיוני שפתאום יש התפתחות בייחוד בפעם הראשונה כשמחפשים את המינון שמתאים לך. אני מניחה שהרופא אמר להפסיק בגלל שיש יותר מידי זקיקים בשלים ויכול להתפתח הריון מרובה עוברים..
שיהיה בהצלחה :)
-
מה אמור להיות הטיפול? טבעי, הזרעה?
לפי גודל הזקיקים זה אומר שהביוץ ממש ביום יומיים הקרובים אבל רמת ההורמונים באמת נשמעת מאוד גבוהה
השאלה אם אתם יכולים לקיים יחסים.... כדי לא לפספס את הביוץ
בהצלחה
תמר
הבלוג שלי
http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
-
אנחנו מנסים טבעי,
ושאלתי את הרופא לגבי קיום יחסי מין הוא אמר שאין בעיה עם זה....
אז בנתיים אני ממתינה..
בצעתי גם היום בדיקות ...הזקיקים גדולים... והרמת האסטרדיול עדיין גבוה הגיע ל8700. .. הוא מחכה שזה יידד על מנת לתת לי המשך טיפול
-
אין*
-
היי מאמי אני סקרנית לדעת מה עשית בסוף ??
אמרתי לך שהזקיקים יכולים פתאום לגדול למימדים כאלה ..
-
היי lital122... אני מודה לך על ההתעניינות...
בעקרון מאז הם גדלו ואפילו קצת הרבה... חלק מהזקיקים יצאו מהמשחק אך היו גם בגדלים תקינים כמו 17 18 19 ו20....
הייתי במעקב גם בבדיקות דם שבאיזשהו שלב הרופא אמר לי להזריק את האוביטרל ולקיים יומיים לאחר מכן....
בנתיים מחכה לתוצאה שמקווה ותהיה חיובית....
ממתינה בשקט לישועות... תודה רבה רבה אבל על הכל באמת...
בשורות טובות לכולן
-
עצרו לך את הטיפול בגלל חשש להריון מרובה עוברים?
וכן, זה הגיוני שהגוף שלך הגיב בדיליי לטיפול, אבל מה שחשוב זה שהוא הגיב!
תקיימי יחסים בכל מקרה, כל זקיק מעל 18 יכול לבייץ, מה לגבי רירית? מה העובי?
שיהיה בהצלחה!
-
כן אגיב ואף כבר לקחתי את האוביטרל.. כרגע ממתינה..
עובי הרירית היה 11 שהזרקתי את האוביטרל והיו זקיקים בגדלים של 18 19 17 ו20 היו גם גדולים יוצר בגדלים של 26 ו27 שכבר יצאו מהמשחק לטענת הרופא...
מקווה לבשורות טובות... וישועות..
ערב טוב
-
רירית מצוינת!!!
שיהיה המון בהצלחה ובשורות טובות!!1
-
תודה רבה מותק...
בנתיים ממתינה וקצת לא יודעת מה מתרחש בי...
ביום ה13 לאחר ההזרקה של האוביטרל..
כאבים בשדיים כבר יומיים לאחר ההזרקה כאבים בבטן התחתונה והיום ואתמול קצת הפרשות חומות שנוטות לדימום קל...
לא יודעת מה לחשוב..האם מדובר בתחילת ווסת???
11 יום לאחר ההזרקה לא התאפקתי ועשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי...
מחכה לבשורות טובות... מתכוננת ללכת ביום ראשון לבדיקות דם
מקווה לטוב!!