היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות יש משהי פה משהי שבתהליך הפריות שהצליח לה או שמכירה מישהו שקרוב שהצליח לה ההפריה עם בעיה בזרע אצל הבעל?
לבעלי יש בעיה חמורה בזרע בכל המדדים ואני מאוד חוששת מההצלחה של ההפריות ..
11 תגובות
עמוד 1
בייבי חמודה, לבעלי הראשון היה בעיית זרע חמורה מאוד והבן שלי היום בן עשר...הכל מלמעלה. עכשיו אני בטיפולי הפרייה עם בעלי השני רק שהפעם אני הבעייתית....חחח לכי תביני העיקר לאמין הכל יהיה בסדר. מחזיקה לך מלא עצבאות להצלחה גדולה ומהירה
היי מותק.
לבעלי יש בעיית זרע... בתאים ובתנועה. הפרייה ראשונה לא הצליחה וגם החזרת המוקפאים אחריה...
הפרייה שניה נקלט עובר שהיום נסיך בן חודש וחצי.
לא להתייאש להישאר אופטימית ובעיקר להתפלל!
יהיה בסדר!
לילך
בנות איזה כייף לשמוע את זה אני ממש שמחה לדעת שלמרות הבעיה זה מצליח בסוף!! אני באמת מנסה להישאר אופטימית מתפללת המון !! תודה לכן :)
לילך את הצעת את הדלקת הנר לרחל אימנו עם אני לא טועה נכון?
רוב ההפריות הן בגלל בעיית זרע! זו אחת הסיבות השכיחות שבגללה הולכים לטיפולי פוריות... אני מחזיקה אצבעות שהדרך שלך תהיה קצרה! בהצלחה
כן!!!! שבוע וקצת אחרי שסיימתי את ארבעים הימים של הדלקת הנר קיבלתי תשובה חיובית!!! שווה לנסות
ובכלל תפילות תמיד עוזרות....
בהצלחה!
לילך מתי את מציעה לי להתחיל להדליק אני כרגע ממתינה לתוצאות של כמה בדיקות שלוקחות קצת זמן בעוד כחודש לפי דעתי התחיל עם כל הזריקות..
תתחילי היום... תספרי בדיוק ארבעים יום. כל ערב תדליקי, בשישי לפני הדלקת נרות ובשבת כשיוצרת השבת... בע״ה יהיו לך בשורות טובות!!! תבקשי כל ערב מכל הלב שלך!
בהצלחה
תודה רבה נשמה אעשה את זה !! בשורות טובות לכולנו אמן!!!
ברור מאמי... אני מכירה אפילו כמה! אני גם מכירה מישהי שילדה תאומות.
אני אמרו לי בעיית זרע וגם ביציות לא טובות ואחרי שמונה וחצי שנים של טיפולים שזה כולל 3 הזרעות כפולות ו14 הפריות שלא הצליחו . ובסוף נקלטתי טיבעי !! אז תמשיכי להתפלל רק ה' מחליט לא שום רופא !!! לי רופא אחד אמר שכנראה אני לא רוצה להיות אמא בגלל שאני לא הולכת לתרומת זרע או ביצית הבטחתי לו שיהיה לי ילד שלי ושל בעלי בלי שום תרומה הוא גיחך ... אבל אני בזכות תפילות "ניצחתי אותו " ה' הראה לו שהוא לו קובע אז עכשיו אני מגחכת עליו חחח...
רעיה איזה סיפור מרגש את צודקת בהחלט ממש עודדת אותי :) תודה לכולכן באמת אתם מדהימות