לקראת הריון ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי חברים,
    ב28/1 הייתי בבדיקת אולטרסאונד על מנת לדעת האם יש לי שחלה פוליסציסטית ,אכן גילו שיש לי והטכנאית שעשתה לי את הבדיקה אמרה לי שיש זקיק גדול ושאני מבייצת ב3 ימים הקרובים. ניצלתי את ה3 ימים האלה באמת בניסיון להכנס להריון והייתי אצל רופא נשים ב2/2 ואמר שבין ה10-12/2 אני יצטרך לקבל מחזור במידה ולא נקלטתי ,, השאלה היא כזאת: אני מרגישה כאבי בטן ממש,החזה שלי גדל ונהיה רגיש,יש לי בחילות וצרבות ממש לאחרונה ,כל שעה עגולה בערך אני חייבת ללכת להתפנות ויש לי כאבי גב תחתון בגלים , אני מתעייפת בערך מכל פיפס בנוסף להכל. זה נראה כמו הריון? כדי לעשות בדיקה לפני הווסת שצריכה להגיע בימים הקרובים או במידה ויש איחור? משנה באיזה שעה אעשה את הבדיקה ?
    אודה לעזרתכם ועצתכם !

מעייני
1 תגובות
עמוד 1
  • הי מעייני :-)
    הסימפטומים בהחלט יכולים להעיד על הריון.
    בדיקת דם פשוטה , או בדיקה ביתית לגילוי הריון
    יתנו לך תשובה טובה :-)
    בדיקה ביתית עושים עם השתן הראשון של הבוקר אז הורמון ההריון אמור להיות הכי מרוכז.
    אגב, יש אופציה קטנה אבל גם אפשרית, שמרוב שאת רוצה בהריון, הגוף מדמה סימפטומים של הריון...
    אז אם במקרה זהו המצב, תטפלי בשחלות הפוליציסטיות (בעבר עניתי כאן ארוכות על כל דרכי הטיפול...תגללי אחורה ואם לא תמצאי תכתבי לי ואמצא לך)
    בהצלחה !!
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה