עוברים מוקפאים - - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות,
    אני במסלול IVF ראשון שלי , ויש לי מלא סימני שאלה , כמה זקיקים / ביציות שאבו לכן? מתוכן כמה הופרו בהצלחה ושרדו הקפאה?
    כמה מכן החזירו מוקפאים להריון נוסף לאחר שנה או יותר??
    *** מי מבטיח שבבתי החולים באמת עושים מאמצים לשמר עוברים , הרי יש להם אינטרס שנעבור שוב את הכל...
    אשמח לשמוע מנסיון שלכן.

guligul
4 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק,
    קודם כל בהצלחה!!!
    לי בהפריה הראשונה שאבו 14 ביציות, מתוכן הופרו7. החזירו לי 2, לא הלך. בסבב אחרי החזירו לי 2 מוקפאים וגם לא הלך. השאר לא שרדו את ההקפאה...

הפרייה שניה שאבו 7 ביציות מתוכן הופרו 5, החזירו לי עובר אחד שהיום הוא נסיך קטנטן

אני מאחלת לך המון בהצלחה, יש הרבה סימני שאלה לפני ההליך אבל גם במהלכו. חשוב להיות חזקים ואופטימים, להיות רגועה, לשתות הרבה, ובעיקר להתפלל.

שוב בהצלחה,
    לילך
  • היי לי בטיפול ראשון נשאבו רק שתי ביציות בסבב השני 9 ובסבב השלישי 13
    חוץ מפעם ראשנה הצליחו להקפיא כמות...
    בהצלחה מתוקה קחי הרבה אוויר ותאמיני ואז הכל יבוא
  • תודה רבה בנות! אמן הצלחה לכולנו...

guligul
  • אצלי בסבב הראשון שאבו 9 שמתוכם הופרו רק 3, החזירו 2 שלא תפסו ועוד 1 שלא תפס
    אחרי זה שוב הפריה שאבו 6 שרק 1 הופרתה, והבודד הזה היום בן שנה ו-4
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה