היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שתפו פה באיזה שלב אתן? מחכות לתשובה? בהפסקה? אחרי הפריה/הזרעה? משתגעות? נותנות עבודה עם הבעל?
6 תגובות
עמוד 1
הייי אני לאחר 4 הזרעות שלא הצליחו ... ועכשיו לקראת הפריה אני בשלב של הבדיקות לפני קביעת הפרוטקול.. די מפחדת מהזריקות אבל הולכת על זה בכל הכח ומקווה שיהיה בשורות טובות ושילך קליל ומהיר :)
היי, אני שבוע אחרי הזרעה שלישית.... מחכה כבר שיעבור השבוע הזה!!!! כל כאב או דקירה בבטן אני מנתחת לעצמי אם זה מרגיש כמו כאב מחזור או כאב של הריון. יש לי קצת נסיון מהזרעה שניה, נקלט הריון שהסתיים די מהר... כבר בשבוע 5. ????
היי אני אחרי הזרעה שניה גם אני מחכה כבר שהשבוע יעבור ממש מזדהה עם h28 מקווה לבשורות טובות לכולנו
מחזיקה לכולכן אצבעות שיעבור כמה שיותר מהר ותקבלו תשובה חיובית!
הי
אני אחרי הזרעה 2 שלא הצליחה...
החודש לקחנו מעט הפסקה אז בהחלט אתן עבודה עם הבעל...
קשה!! ולעיתים גם מייאש
אבללל
התחלתי טיפול רפלקסולוגיה שקצת מקל בעיקר על הנפש...
אולי משם תבוא הישועה
מחוזקים לעולם
היי, אני בהפסקה אחרי הפריה ראשונה שלא הצליחה (ו4 הזרעות לפני זה)...מחכה למחזור כדי להתחיל סבב חדש לצערי אין מוקפאים. מנצלת את ההפסקה הזאת לחזור לעצמי לעשות ספורט, לצאת קצת ולשכוח מהכל. מאחלת לכולן שהשנה נתבשר בבטא חיובית