הריון לאחר הפלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    אני חדשה כאן, מקווה שאני כותבת בפורום הנכון.
    עברתי הפלה טבעית לפני 3 חודשים, בשבוע 6. הרופא שבדק אותי לאחר מכן אמר שהכל יצא. מאז ניסיתי להכנס להריון שוב ולא ממש הלך. הבוקר, לאחר איחור של יום במחזור, ראיתי את שני הפסים המיוחלים בבדיקה.
    עכשיו, הרגשות שלי מעורבים. מצד אחד אני הכי שמחה בעולם ומצד שני אני מתה מפחד שתהיה לי עוד הפלה.
    קצת רקע - יש לי בן בבית בן כמעט שנתיים. נכנסתי להריון איתו בלי בעיה ולא נרשמו עניינים חריגים במהלך ההריון והלידה.
    אז איך מתגברים על הפחדים? מישהי עברה משהו דומה ושרדה כדי לספר? מה עושים עכשיו? האם אפשר למנוע הפלות ע"י לקיחת ויטמינים מסויימים?
    ספרו, שתפו בבקשה - אני צריכה חיזוקים
    תודה!
2 תגובות
עמוד 1
  • היי,

אני עברתי לפני כארבעה חודשים סיום היריון בסוף שבוע 16 בשל מומים קשים בעובר (הייתי אמורה עוד כחודש ללדת) שאחריה נכנסתי לגרידה נוספת היות ולא הוציו את כל החומר ההריוני. קיבלתי תוצאה חיובית בבדיקה ביתית לפני כשבוע. אני מאוד פוחדת להתרגש ולשמוח כי מאוד חוששת שאצטרך לעבור הפלה נוספת (בנוסף, הייתי חולה מאוד בתחילת ההריון והרופא אמר שהחום הגבוה עלול לפגוע בהריון). אני מבינה מאוד את מצבך ושולחת לך חיבוק מרחוק
  • הי לשתיכן :-)
    יודעת שהתשובה שלי תישמע קצת רוחניקית...אבל בכל זאת :-)
    אני מאמינה שכל דבר בחיים שלנו קורה בדיוק המירבי, ולטובה !
    לכן, גם בכל "סיום" הריון לפני מועדו התקין, בין אם בהפלה ובין אם בלידה שקטה (וכבר היו לי כמה מטופלות שעברו לידה שקטה, זה באמת גורם לי לבכות בכל סיפור כזה מחדש !) אני עדיין חושבת שממעוף הציפור, הכל לטובה.
    ישנם המון גורמים רגשיים שגורמים לכל אותה הפיזיולוגיה שדיברתן עליה.
    לענין "החזקת" ההריון- ישנם מספר צמחי מרפא שעושים עבודה בהחלט טובה בסיוע החזקת ההריון בשליש הראשון.
    כמובן שיש צורך בייעוץ של הרבליסט קליני מוסמך (יכולה להמליץ על אחד כזה באיזור מגורייך, אני אישית מקבלת בהוד השרון).
    מעבר לזה, כמובן שמירה על רמות מתח נמוכות !!!
    חוזרת על זה- שמירה על רמות מתח נמוכות !!!
    מתח לחץ פחד וחרדה הם אחד הגורמים הראשונים במעלה להפלות.
    איך ?
    טיפולי מגע על ידי מי שהוכשר לטפל בהריוניות (שיאצו, רפלקסולוגיה, עיסוי וכד').
    כיום זה ממש נגיש בכל קופות החולים.
    מאחלת לשתיכן הריון קל בריא ותקין שיסתיים במועדו ובידיים מלאות בכל טוב :-)))
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה