היי בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני שבוע(שישי שעבר) עשיתי הזרעה שניה , אתמול היו לי כאבים רציניים בצד ימין למטה מצב שלא יכלתי לעמד רק לשכב או לשבת היום זה עבר. זה יכול להיות השתרשות? קרה למשהי? עוד שבוע אוכל לעשות בדיקה/ המחזור יגיע אבל אין לי סבלנות לחכות..
    ההשבחה לא הייתה משהו הפעם אז הייתי פסימית -1.6 זרעונים בתנועה, אבל אחרי אתמול אמרתי אולי זה כן הצליח? יש לציין כי לקחתי הרבה הורמנים החודש
    (גונל 125 ביום ) אז אולי הכאבים מזה ? קשה לחכות
4 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק,
    תמיד יש סיכוי שזה יצליח!! תנסי לחשוב חיובי למרות שזה קשה...
    אני מבינה שאצלכם זה בעיות זרע.... בעקרון הכאבים יכולים להיות מההורמונים או שבאמת מהשתרשות. אין לזה נוסחה קבועה ולכן ההמתנה קשה מאוד.
    יהיה בסדר בע״ה, מחכות לבשורות טובות.

שבוע נפלא,
    לילך
  • תודה לילך ;) כן אצלנו מדובר בבעיות בזרע
    כנראה שאין ברירה אלה לחכות בסבלנות ולקוות לטוב
  • חשוב תמיד לשמור על אופטימיות זהירה!
  • תודה שושי אין על התמיכה שלכן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה