למה אני לא יכולה פשוט לשמוח?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות, אני חדשה כאן ורציתי לשתף אתכן בתחושות שלי, ואולי למצוא מישהי שמרגישה/הרגישה כמוני ולזכות למעט הבנה...
    אני בהריון שני ותקין, בשבוע 34. הבן הבכור שלי בן שלוש וחצי והוא מקסים ומתוק ואהבת חיי.
    אני יודעת שעליי להודות על מזלי הטוב, אני יודעת שיש נשים רבות שלא יכולות להכנס להריון שהיו נותנות הכל על מנת להתחלף איתי, אני לא מזלזלת בזה, אבל אני לא מצליחה להתרגש ולשמוח לקראת הלידה. להיפך, אני מלאה בחרדות ופחדים... הלידה הראשונה שלי הייתה מאוד קשה, וגם הימים והשבועות שבאו אחריה היו קשים מנשוא, ואני חושבת שאני פשוט בטראומה..
    הלידה הייתה ארוכה, הימים שבמחלקת היולדות זכורים לי כימים ארורים, הרגשתי שם חסרת אונים ועצובה כל כך... התפרים כאבו כאבי תופת במשך שבועות, לכך נוספו טחורים, לילות לבנים של חוסר שינה, לחץ מצד המשפחה להניק.... ימים קשים, מלאים בהמון בכי ויאוש. יש לי בעל תומך ואוהב, אבל בכל זאת, הרגשתי כל כך לבד... אף אחת מהחברות שילדו לפניי או הגיסות שלי מעולם לא רמזו שחשו כך לאחר הלידה. הן תמיד נראו לי מאושרות וחזקות כל כך כשבאתי לבקר אותן... אני חושבת שהייתי מאוד קרובה לדיכאון לאחר לידה, אבל איכשהו הצלחתי להרים את עצמי.... כשאני נזכרת באותה תקופה הדמעות מציפות אותי, אני לא חושבת שאוכל לעמוד בכך שוב.... ועוד הפעם עם ילד בן שלוש וחצי, שרגיל להיות במרכז העולם שלי, וגם החיים שלו עומדים להתהפך , אני יודעת שעליי להיות חזקה בשבילו, אבל איך אוכל?? אני מקווה שאוכל למצוא בי את הכוחות, אך מאוד מפחדת...
    שוב, אני כועסת על עצמי שאני מרגישה כך, במקום להעריך ולשמוח... למה אני פשוט לא יכולה לשמוח??

1 תגובות
עמוד 1
  • הי יקרה :-)
    תחושותייך ברורות ומובנות לחלוטין !!!
    זה נשמע שאת צריכה לשחרר את הטראומה הזו (כפי שאת קוראת לה) מהסיסטם שלך ולהתקדם...
    אף אחד לא שופט אותך על איך שאת מרגישה...חבל שתשפטי את את עצמך...
    נסי להבין רק מה קרה שם ?
    מדוע הגבת כפי שהגבת..מנין צץ הקושי הזה.
    לבינתיים תמציות של פרחי באך שיכולות לסייע לך הן
    sob
    sweet chestnut
    mimulus
    את יכולה לקנות אותן בכל בית טבע
    ולשים 2 טיפות מכל אחת מהן בבקבוק מים ולשתות במהלך היום

אם בא לך להמשיך ולשתף תרגישי חופשי (סתם שתדעי, עניתי כבר מזמן ומסיבה לא מובנת נמחקו תשובותיי לכמה שאלות כאן.....מקווה שעכשיו זה לא יקרה)
    חיבוק גדול
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה