שאלה לבנות שבתהליך הפריות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    הייתה לי פגישה ראשונה ביחידה עם הרופא שאל כל מיני שאלות את רוב הבדיקות היה לי לתת לו
    חוץ מכמה בדיקות דם כמו איידס , סקר בדיקות גנטיות, אדמת צהבת ,פאפ וכו' שאני ובעלי נשלחנו לעשות.. הבוקר עשינו את הבדיקות וחלק מהתוצאות אמורות להגיע רק בעוד כחודש
    לפי ניסיונכם הרופא לא יתן לי פרוטוקול עד שלא יהיה את כל התשובות או שבמקביל להמתנה לתוצאות התחיל כבר לקבל טיפול?
5 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה,

לי הוא הכין פרוטוקול בפגישה הראשונה, שהם קיבלו את תוצאות הבדיקות האחיות התקשרו להגיד לי שאני יכולה להתחיל. זה לקח משהו כמו חודש בערך...

שיהיה בהצלחה!!!! ובמהרה כמובן!!!

לילך
  • תודה רבה לילך :)
  • אני חושבת שזה תלוי אם את מטופלת בבי"ח ציבורי או פרטי.
    למשל אני הייתי מטופלת במדיקל סנטר שזה פרטי- התחלתי את התהליך ותוך כדי הזרמתי להם את התוצאות.

שיהיה בהצלחה!
  • אני מטופלת באסף הרופא זה ציבורי לפי דעתי
    שבוע הבא יהיה לי חלק מהתשובות של הבדיקות נראה מה הרופא יגיד ..

תודה בכל אופן :)
  • לי לא נתנו באסותא עד שבהם לא קיבלו הכל...אבל עזבי אני באתי שכבר יש לי את כל התוצאות ביד..האחות אמרה שאם היה חסר משהו לא נותנים.
    אולי עכשיו התשנה אבל זה מה שהיה לי לפני שנתיים...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה