שינה וגזים ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי ,
    יש לי תינוק בן חודש ב״ה,
    הוא סובל מגזים ברמות ממש קשות במהלך כל היום אבל בעיקר בלילות .
    במהלך היום הוא עוד מצליח לישון בעריסה ואפילו להירדם לבד אבל בלילות...נורא כואב לו לישון על הגב ,הוא מתקפל ונהיה אדום ולא מפסיק לבכות ורק שאני שמה אותו עליי הוא נרדם ,מחזירה אותו לעריסה והוא מתעורר ומתפתל מכאבים..
    זה לא מצב נורמטיבי כי אני מחזיקה את עצמי לא להירדם..מה עושים ? הוא ממש לא מצליח להירדם בעריסה בלילות רק עליי או על בעלי..
2 תגובות
עמוד 1
  • הי

יש תינוקות רבים שסובלים יותר מגזים או מחוסר נינוחות לקראת הלילה.

כמה דברים שכדאי לשים אליהם לב:
    1. האם הוא לא עייף מדי - לפעמים ככל שעובר היום, צוברים עייפות ומגיעים ללילה במצב של עייפות יתר, שתמיד מקשה עוד יותר על ההירדמות וגורמת לתינוק להיות לא רגוע.
    האם הוא ישן טוב במהלך היום? אחרי כל שעה-שעתיים של ערות תשכיבי אותו לישון. לא יותר. כדי שלא יהיה עייף מדי.
    2. עיטוף - האם ניסית לעטוף אותו בשמיכת עיטוף (טטרה גדול)? אני מאוד ממליצה, העיטוף עוזר לתינוק להרגיש שהוא עטוף ולמעשה מחובק גם בזמן השינה, ולהאריך את השינה.
    איילת רוזן ישראלי
    יועצת שינה ומנחת הורים לילדים בגיל הרך
    הורים באור טבעי
    052-8875081
    מייל: [email protected]
    אתר: www.horimtv.com
    דף פייסבוק: https://www.facebook.com/horimtv
  • זה ממש נשמע כמו גזים. לא סתם הוא נרגע בעריסה, זה בין הדברים המומלצים להרגעת תינוקות עם גזים. בנוסף, גם עיסוי הבטן יכול לעזור (מסביר אולי למה הוא נרדם עליך ולמה כואב לו לישון על הגב), ויש גם טיפות של גרפווטר שממש עזרו לנו והפחיתו משמעותית את הגזים. תמשיכי עם העריסה, תעסי לו את הבטן כשהוא בוכה ותקפידי לתת לו גרפווטר. מאמינה שכל זה כבר יעזור...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה