מחפשת תשובות. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות קיבלתי היום מחזור.
    אני לא יודעת מה לעשות חודש שעבר קיימתי ייחסי מין לשלוש ימים לפני ביוץ ויומיים אחרי ביוץ כי אמרו לי שככה יהיה בת.
    מה אני אמורה לעשות?
    חודש שעבר קיבלתי מחזור ב2.1.בדרך כלל המחזור שלי לא סדיר ובמקרה היום הקדים לי יום לפני המחזור.

אז אם היום ה1.2.2015
    ויש לי 7 ימים מחזור .אז מתי הביוץ שלי?
    מישהי יודעת איך עושים בנות חח??
    יש משהו שאסור לאכול לפני הריון?אני כבר לא יודעת מה לעשות.
    אני גם אחרי קיום יחסי מין מרימה רגליים ושום דבר לא הולך .
    אני ובעלי ניסנו כבר חודשיים תעזרו לי קצת אני מבולבלת ורגישה תודה.
2 תגובות
עמוד 1
  • יש בדיקות ביוץ מאד טובות. תבדקי אם את מבייצת ומתי. ואז תקיימו יחסים.
    20 דקות אחרי - אל תקומי ותשארי באותה תנוחה.

בקשר למין העובר-
    אז אמרו לי שזה תלוי באשה. כמה היא מאוהבת....
    בבנות - האשה 'חמה' פחות ליחסים.

בהצלחה!!!
  • הי מורן :-)
    לא מאמינה שנמחקה לי התשובה...עניתי כבר מזמןןןןן.....
    באסוש ...
    לא נורא :-)
    בכל אופן, מה שכתבתי הוא שמועד הביוץ הוא לא תמיד ידוע. גם במחזורים סדירים נניח של 28 ימים, הביוץ הוא לא תמיד ביום ה 14....
    אז נדרשת ממך עבודת הכנה :-)
    בשביל בת כעקרון צריך לקיים יחסים לפני הביוץ (הסיבה היא שהזרע ה"נקבי" שורד טוב יותר את החומציות בנרתיק, ואי לכך הוא זה שפוגש בביצית המוחרגת מן השחלה, בניגוד למצב בו הביצית מחכה לזרע)
    אז אם תעשי מעקב ותגלי שהביוץ הוא קבוע ותקדימי ותקיימי יחסים 3 ימים לפני מועד הביוץ - תעלי את הסיכוי לבת :-)
    אם הביוץ שלך הוא לא סדיר, יתכן ושווה לעשות מעקב זקיקים אצל רופא הנשים שלך וכך הוא יוכל לדייק אותך בענין.
    מכירה את הספר הכתום שבו יש גלגל על הכריכה ? בהקדמה שלו יש מתכונים לבנים ובנות מבחינה תזונתית...
    בהצלחה !!
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה