אין ייאוש בעולם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    רציתי לשאול אם זה מוזר או שזה ליגיטימי...
    אני ביום ה12 לווסת עשיתי מכקב זקיקים יצא שאני עם זקיק מוביל בשחלה אחת 8 והשנייה 6-7
    עובי רירית 9...
    זה נראה לי לא תקין כל כך... אני לא יודעת!!!
    ולכן אני פה לשאול אם זה תקין ויכול להיות שזה יהיה ככה...
    אגב אני במסגרת טיפול עם העט הפיורוגון עם מינון של פחות מ75...
8 תגובות
עמוד 1

• הרופא שלך אמור לראות את התוצאות באותו היום ולעדכן אותך מה ההמשך....

סביר להניח שיגידו לך להגיד עוד יום יומיים למעקב נוסף

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• כן הוא ראה ואמר לעלות עוד קצת את המינון אבל עדיין זה לא מגיע ל75 יחידות.
    שאלתי היא בעצם אם מישהי נתקלה בזה וקרה לה אותו הדבר ?? ויחסית לזמן אם זה תקין
  • היי..
    זקיק מוביל הכוונה ל8 מ"מ?
    כי אם כן הוא עוד קטן . זקיק לביוץ צריך להיות מ18 עד 22 בערך .
    לי היו פעמים שהזרקתי כמעט חודש שלם .
    ( אני אישית לא נקלטתי מהפריות בסוף נקלטתי טיבעי אבל עברתי לא מעט 14 הפריות ככה שאני בעינינים חח).
    בהצלחה
  • תודה רבה לכן!!!!!!
    בהצלחה לכולנו ובשורות טובות בקרוב
  • זמני ביוץ משתנים, יכול להיות שהחודש יהיה לך ביוץ מאוחר.
    עובי רירית שלך מצוין, הרופא אמור להעלות לך מינון עם הוא רוצה לראות תוצאות בהקדם!
  • היי בנות!!
    הנה אני ביום ה19.. גם היום היתי בבדיקה נוספת ושום דבר לא השתנה יותר מידי.. זקיק מוביל 9 ממ בשחלה ימנית וכנל גם בשמאלית זקיק מוביל 8 ממ...
    אני עם כמות של 75 בעט הפיורוגון.. היום שוחחתי עם הרופא אמר לי לעלות את המינון ל100!!!
    זה הגיוני שגופי לא יגיב לטיפול הזה עד כה?? גם לאחר שאני מהיום החמישי לווסת התחלתי להזריק אמנם בכמות מזערית שהתחילה ב50 ממ את ההורמונים האלה...
    אני מתחילה להלחץ מכל העניין.. אני חייבת לציין שאני פוליציסטית ושזה הפעם הראשונה שלי עם תהליך ההזרקות
  • שאלת את הרופא שלך מה דעתו?

כעבור שבוע הזקיקים בהחלט אמורים לגדול

כל כמה זמן בדר"כ את מקבלת מחזור?

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• בגלל שאני פוליציסטית אז המחזור לא בא כמעט ובכלל !! שנטלתי איקולוקומין הוא לא היה הגיע כלל!! זה מאוד משתנה זה יכול להיות בין 3 4 חודשים שאני אקבל ויכול להיות שגם הרבה יותר זמן ...:/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה