פוריות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות... זו פעם ראשונה שלי פה.. כל כך שמחה שיש פורום כזה!!!
    אני ובעלי התחלנו עכשיו תהליך להבאת ילד לעולם.. התחלתי עם זריקות של פיורוגון והיום אני ביום התשיעישל הווסת הלכתי למעקב זקיקים ולבדיקות דם ושום דבר לא אשתנה.. הזקיקים מאוד קטנים!! מרובים וקטנים!! אני די מפחדת כי הבנתי שיש מצבים שזריקות לא משפיעות ואני מאוד רוצה כבר שייתפתח זקיק לו אחד... האם זה הגיוני כי אני נורא בלחץ...
    תודה מראש
7 תגובות
עמוד 1
  • אל תיכנסי ללחץ בהתחלה הכל ניסוי ותהייה, הם יכולים לעלות לך את המינון של הזריקה ופתאום הקטנים יגדלו ...
    לפעמים זה קורה שהם קטנים וגודלים לאט לאט... אז לא להילחץ הכל בסדר לזרמי עם הרופא ויהיה בסדר!!! וגם אם בפעם הראשונה זה לא מניב הריון לא להתייאש בפעמים הראשונות הרופא לומד מה הכי מתאים לך... בהצלחה!

לילוש
  • תודה רבה לך על תגובתך.. זה דיי מרגיע...:-)
    הרופא שאני מטופלת אצלו התחיל איתי עם מינון של חמישים יחידות וכעת זה עלה בעוד קצת (עדיין לא 75)
    יהיה בסדר אני מנסה להשאר אופטימית ומחזוקת
    שיהיה בהצלחה אמן ואמן לכולן ...כל מי שצריכה
    ערב טוב
  • הוא התחיל איתך בזהירות.. זה הפריות או הזרעות?
    50 וגם 75 זה מעט אל תדאגי הם יגדלו בוודאותתתתתת!

לילוש
  • עדיין לא הזרעות.. יש לי שחלות פוליציסטיות אז הוא מנסה לייצר ביוץ ואז לנסות טבעי לבנתיים..אם לא יצליח טבעי אז נעבור לשלב הזרעות לפני הפריות ... עם איקלוקומין לא היה כלל ביוץ לכן התחלנו תהליך זה....
  • ומה ייגדל?? הכמויות של היחידות או הזקיקים???:////
  • הזקיק אמור להתפתח ולהגיע לגודל של 18 מ"מ לפחות

בהצלחה!!!!

ועובי רירית הרחם מעל 7..מה שאני יודעת

מחוזקים לעולם
  • עובי הרירית שלי הוא 8.. והזקיקים ביום התשיעי של הווסת היה קטנים ומרובים... מקווה שיהיה שינויים בבדיקה הבאה.. שזה יהיה היום ה12

ותודה רבה
    בהצלחה לכולן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה