סכרת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום.
    לאחר בדיקת העמסת סוכר 50 התוצאה שיצאה לי הינה 196.
    הרופא ביקשה ממני לבצע פרופיל יומי...והתוצאות שיצאו לי קצת מבלבלות. אשמח שתעזור לי.
    צום- 63.
    לפני ארוחת בוקר 64
    שעתיים אחרי ארוחת בוקר 75.
    לפני ארוחת צהרים 68
    שעה אחרי ארוחת צהרים 160
    שעתיים אחרי ארוחת צהריים 160.
    לפני ארוחת ערב 112
    שעתיים אחרי ארוחת ערב 83.
    ..למחורת כששינתי את התפריט של ארוחת צהרים.
    שעה לאחר ארוחת צהריים 167
    ושעתיים לאחרמכן 121.
    האם התוצאות בסדר?
    בבוקר ובערב אני אוכלת משהו ממש קטן סלט וגבינה.
    בצהריים אורז/תפוח אדמה חזה עוף וסלט..גם בצורה מדודה.
    הרופאה אמרה לי שלפי התוצאות תחליט מה צריך לעשות.
    אשמח לשמוע את תגובתך...( הפגישה שלי איתה בעוד יומיים ואני ממש חוששת)
    תודה

4 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

מדידות הסוכר הן גבוהות - בעיקר המדידות של אחרי ארוחת הצהריים שאמורות להיות עד 140 שעה אחרי ועד 120 שעתיים אחרי ארוחה.
    כלומר, מדובר בסוכרת הריונית ובמידה ולא תצליחי להתאזן על הדיאטה בלבד - תזדקקי לטיפול תרופתי (כדורים או אינסולין)

האם הייתה אצל דיאטנית ?

ד"ר הדר

• עוד לא הייתי..אבל הרופאה שלי הביאה לי דף הנחיות...שלפיו אני פועלת..בנוסף ציינה שרוצה לשלוח אותי לאישפוז יום למעקב. מה עושים באישפוז יום?
  • תודה רבה על התייחסותך המהירה.
  • שלום רב

חשוב שתפגשי דיאטנית, איני יודע מה מכיל דף ההנחיות שקיבלת
    אני גם לא מבין מה הכוונה באשפוז יום, בד"כ מספיק ביקור במרפאת הריון בסיכון לשילוב של בדיקה על ידי רופא מומחה להריון בסיכון, מוניטור, אולטרה-סאונד, דאטנית ואחות (הכל או חלק לפי הצורך הרפואי)

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה