תינוקת בת 5 ימים. אני חייבת עזרה בכמה שאלות! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בבקשה תרגיעו אותי שאני עושה הכל נכון ושהכל בסדר עם הקטנה שלי היא בת 5 ימים.
    היא לא עשתה קקי ב24 שעות האחרונות ואני נורא דואגת כי קראתי שצריך להיות מינימום 3 יציאות ביום.
    יש לה לשון טיפה לבנה. זה בסדר?

האם אפשר לשלב חלב שאוב עם עם סימילאק ?
    אני שואבת כמה פעמים ביום ולפחות פעם ביום נותנת לה בקבוק חלב שאוב כי להניק אני לא מצליחה ,
    לפחות לא כרגע למרות כל המאמצים הקטנה לא משתפת פעולה.
    יש לי הרגשה שהחלב שלי לא משביע אותה והיא עדיין רעבה. האם אפשר מיד אחרי חלב אם להכין סימילאק?

ברוב המקומות שקראתי תינוקות כל כך קטנים אמורים לאכול פלוס מינוס 60 מל לא?
    היא דורשת הרבה יותר. לפחות 100 מל.

בבקשה תעזרו לי.
    תודה לעונות!
3 תגובות
עמוד 1
  • היי, קודם להרגע, לנשום עמוק!!
  • דבר ראשון, לתינוקות יונקים אין תמיד יציאה כל יום, אני מכירה כאלה שהתינוקות שלהם עושים יציאה פעם אחת בשבוע.
    עד שלושה ימים זה לא נקרא עצירות וגם לא תמיד מציק להם בכלל.
    אם נראה לך שמציק לה את יכולה לעסות לה את הבטן או לקפל את הברכיים שלה כלפי הבטן כדי לעודד אותה לעשות יציאה. אבל אם זה לא מציק לה- אין שום סיבה לדאגה.
    דבר שני, אם את רוצה להניק אותה, זה דורש הרבה סבלנות ומאמץ בתחילה.
    בחודש הראשון מניקים לפי דרישה, כמה שהיא רוצה לתת לה.
    אם את רוצה לתת לה שאוב יש סיכוי גדול שבהמשך זה יגרום לחלב שלך להתייבש או לפחות לא להתרבות וחבל, אם קשה לך ואת מאוד רוצה להניק עדיף שתפני עכשיו ליועצת הנקה שתעזור לך כדי שתצליחי להניק אותה.
    אם את לא רוצה להניק, לגיטימי ביותר, תני לה 60 מל סימילאק, אם היא גומרת את הכל, תנסי לעבור ל-90, אם היא גומרת את הכל, רגועה, שבעה ,לא בוכה ולא מקיאה, כנראה שזו הכמות שהיא צריכה.
    תסמכי על האינסטינקטים שלך ואל תקראי כל כך הרבה חומר על תינוקות.
    אין כללים ברורים לכל התינוקות ולכל אחד יש את הכללים שלו.
    כל אחד אוכל אחרת, ישן אחרת, נרגע אחרת ומתפתח אחרת.
    זה נח מאוד להתייעץ אבל בעיקר להרגע ולהקשיב לקול הפנימי שלך שאומר לך מה טוב לילדה.
    בהצלחה רבה!!!

מירי, אמא לחמישה מדהימים!!!
  • אני מאוד ממליצה לך להביא יועצת הנקה.
    אם את בכללית אז את זכאית ליועצת בתשלום מינימלי או ללא תשלום - אולי גם בקופות האחרות... תתקשרי למוקד של הקופה ותשאלי. וגם אם לא- אני חושבת שיועצת הנקה טובה שווה כל שקל.

תינוקות שרק נולדו בעצם רק מפעילים את מערכת העיכול שלהם.. (היא לא עבדה בבטן) ולכן לא תמיד יש יציאה כל יום.. בכלל אין חוקים - כל תינוק זה אחרת יש כאלה שאוכלים הרבה יש כאלה שאוכלים מעט.. אל תתיחסי ל"חוקיות" כתובה. תשימי לב שהיא עושה פיפי- זה חשוב כי זה אומר שהיא צורכת מספיק נוזלים ולא מתייבשת
    וחוץ מזה תמצאי לך "תומכת" מישהי עם ניסיון חברה/ אמא/ קרובת משפחה שתוכלי להתייעץ איתה בכל רגע, אולי אפילו מישהי שיכולה להגיע אליך בימים הראשונים..

בהצלחה!!!
    [
    [url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה