שלום בנות יקרות.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,

שמי הוא פאני, ואהיה פה איתכן לענות על שאלות, לצחוק, לבכות, ובכלל לפטפט
18 תגובות
עמוד 1
  • היי..שמי עינבל

נשואה 5 שנים ללא ילדים..עברתי 2 הפלות מהריונות טבעיים בשבועות 11 ו 8.

קשה!!! מחודש מאי לא מצליחה להיקלט..עברתי צילום רחם לפני שבועים וראו שיש לי צד אחד חסום כתוצאה מההפלה השנייה.
    לפני שבוע עברתי הזרעה שניה ואני מתפללת שזה הצליח!!!!

הלוואי

ההודעה שלך העלתה לי חיוך

מאחלת הצלחה לכל בנות הפורום ובכלל לכל מי שזקוקה...

אני פעילה בפורום,,נכנסת כל יום להתעדכן ולהחזיק אצבעות לבנות שכאן..

שנשמע בשורות טובות

מחוזקים לעולם
  • הייP:)

אני נכנסת מדי יום, אם זה להתעדכן בבשורות טובות או אם זה לקטר על בעיותייP:)
    אני בת 28 עוד חודש, נשואה 8 חודשים..ו.פוליציסטית..מקבלת מחזור פעם ב3 חודשים בדרכ
    הפסקתי באפריל ובדרך פלא..אפילו לא ניסינו במיוחד..נכנסתי להריון בחודש יוני..
    לצערי ההריון נפל בשבוע 8 כאשר הפסיק להתפתח בשבוע 6

לאחר ההפלה הגעתי לרופא פוריות של הקופה שלי, נתן לי כמה חודשים לנסות לבד
    אבל מכיוון שהמחזור בכלל לא הגיע..הבין שהוא צריך לעזור לי
  • היי שמי דורה בת 29

נשואה שנה וחצי ללא ילדים אחרי 8 חודשים של נסיונות החלטתי "סתם" ללכת לבדוק למה אנחנו לא נקלטים אחרי בדיקת זרע הבנו שהזרע של בעלי חלש גם בתנועה שלהם וגם בצורה.
    עברנו 5 הזרעות ללא הצלחה עכשיו אנחנו עוברים שלב וחודש הבא מתחילים IVF
    בפרוטוקול הארוך מקווים לטוב.

הסיפורים שלכן מרגשים!
    מאחלת הצלחה לכולן בכל התחומים.

משתדלת להיכנס לפורום לפחות פעם ביום כדי להתעדכן ואם צריך אז גם לעדכן
    אז כל מי שצריכה אני פה לפטפט, להתייעץ, לצחוק, לבכות ולהתרגש איתכן.

נעים להכיר ויום מקסים לכולן [
  • אני בת 31, נשואה 3.5 שנים
    אי פריון לא מוסבר. עברתי 4 הזרעות ו3 מחזורי IVF. במחזור הנוכחי עברתי רופא והטיפול היה מאוד קל ועד כה עם תוצאות הכי טובות שהיו לי עד עכשיו מבחינת איכות עוברים
    ביום שישי יש לי בטא . נשאר לי עוד יום וחצי קשה ומורט עצבים
    אני נמצאת בפורום הזה כשנתיים ושואבת הרבה עידוד ומידע ושמחה להעביר את זה הלאה
    מחזיקה אצבעות לכל מי שמחכה לבטא
  • איזה מקסימות!!!
    כ"כ מגיע לכולנו להגשים את המטרה!

guligul
  • הייי
    סיפור מרגש וממלא בתקווה!!

אני בת 24 נשואה שנה וחצי התגלתה לבעלי בעיה בכל המדדים של הזרע..
    עברנו 4 הזרעות שלא צלחו .. הופרים לIVF קצת קשה לעיכול אבל אני מאמינה שעם זו הדרך להביא יצור קטן וחמוד אז נילך בדרך הזו עד הסוף !!
    אני נכנסת לפורום מידי יום לשמוע , לחזק לשתף מאוד כייף פה

שיהיה בהצלחה לכולנו
  • היי בנות ...
    אני כותבת לכן אתם לא מכירות אותי אלא אם כן יש משהי "ישנה " בפורום .
    אני כותבת לכן בתקווה שהסיפור שלי יעודד אותכן ולו במעט .
    הייתי נשואה שנתיים ללא ילדים החלטתי לבדוק מה קורה ואז הרופא אמר שיש בעיית זרע . עשינו 3 הזרעות כפולות לא הלך .. אז עברנו להפריות 7 הפריות באסף הרופא עד שהם החליטו שהם לא מטפלים בי אלא אם כן אני אקח תרומת זרע או ביצית ( כי בהפריות ראו שהביציות שלי לא הכי טובות ).
    עברתי לתל השומר לעוד הפריה לא הצליח אז החלטנו שאנחנו עוברים לרופא פרטי .
    5 טיפולים אצלו שהניבו עוברים יפים אבל לא הריו!
    טיפול 6 אצל הרופא הפרטי נשאב זקיק בלי ביצית אין החזרה ואין כלום קיבלנו שוק !!! סה"כ עד כה 14 הפריות ( ללא מוקפאים כול פעם מחדש)ואני נשואה כבר 8 וחצי שנים הזמן עף ...
    בהפריה האחרונה חיכינו למחזור שכמובן הגיע בזמנו ... ובשבועיים שהייתי טהורה ביום המקווה נקלטתי טיבעי !!! טיבעי !!! היינו בשוק .
    אז יש ניסים ה' הוא כול יכול!! היום יש לי ילד מהמם בן 10 חודשים ...
    רציתי לחזור לרופא באסף הרופא שאמר לי שכנראה אני לא רוצה להיות אמא ( מכיוון שלא הסכמתי לתרומת זרע או ביצית ולהוכיח לו שהוא לא מחליט כלום !!!
    אבל הוא לא שווה את זה .
    בנות לא להתייאש אני בפורום הזה הייתי כמעט 6 שנים .. אין על הפורום הזה אין מי שיבין אתכן יותר טוב מהבנות פה .
    תתפללו , אל תפסיקו להתפלל זה יגיע בע"ה לכול אחת ואחת מכן !!!
    מאחלת לכן הצלחה בהמשך הדרך שבע"ה תהיה קצרה !!!
    סליחה על החפירה אבל קראתי מה שאתן כותבות והייתי חייבת לשתף :)
  • היי,
    אני יחסית חדשה בפורום, 3 חודשים.
    בת 28 נשואה שנה וחצי.
    אחרי שנה של נסיונות הבנו שכנראה יש בעיה.
    לבעלי יש ספירת זרע נמוכה, ועוד כמה מדדים לא מוצלחים.
    אחרי שהתייאשנו מהיחס בקופת החולים, ותור לרופא (אפילו רופא פריון) רק פעם בחודש- חודשיים...
    פנינו למומחה פוריות פרטי.
    בהתחלה היה ברור לכל הרופאים שאין סיכוי להריון ללא הפריה.
    ספירת זרע שלישית (אחרי שינוי בתזונה של בעלי) היתה יותר טובה. מספיק טובה בשביל השבחת זרע והזרעה.
    הזרעה ראשונה לא הצליחה, הספירה לא היתה טובה מספיק.
    הזרעה שניה הצליחה...
    המחזור לא הגיע במועד, מעולם לא איחר לי המחזור לפני. ידעתי מיד שזה נקלט.
    הייתי בעננים... אך בבדיקת בטה השניה המספר צנח...
    והיתה הפלה טבעית :(
    היום כבר מרגישה יותר טוב, ויש לי המון תקווה.
    מחכה להזרעה שלישית!!! זה חייב הפעם להצליח ולהחזיק!

• רעיה יקירתי, את זוכרת אותי? הייתי בפורום הזה המון זמן..הינו ביחד למעשה.

יש לי צמרמורות מהסיפור שלך!!! המון פעמים תהיתי מה איתך??!!! אני מאושרת לדעת שיש לך ילד מתוק אחרי כל מה שעברת!!!
  • אני גם אשמח לשתף :)
    שושי - אני זוכרת אותך אבל בטוח לא תזכרי אותי, רעיה אני זוכרת שסיפרת שנקלטת והכנסת בי אמונה מטורפת :) איזה יופי! ברוך ה'!!

גם אני הייתי בפורום הזה לפחות שנתיים וחצי, אחרי כמעט 3 שנות נישואים 5 הזרעות, אינספור הורמונים ומעקבי זקיקים נקלטתי בהזרעה חמישית, דווקא בחודש שהרופא אמר שנתוני הזרע לא משהו...
    חודש שעשיתי בו שינוי תזונתי, הקפדתי להיות אופטימית ומאושרת, הקפדתי על דיקור לפני ואחרי ההזרעה וגם הקפדתי על שתייה מרובה של נוזלים (לפחות 2 ליטר) ואני מאמינה שכל הדברים האלה יחד השפיעו ועזרו לי להיקלט..
    היום אני בשבוע 34, אוטוטו נפגשת עם האוצר הקטן

• איזה סיפורים מרגשים!!!
  • שושי ברור שאני זוכרת ..
    בסך הכול עברתי דרך ארוכה פה ...
    את רואה מה זה ? כמה הייתי קוראת בפורום על ניסים שקרו לבנות ואמרתי בלב מה איתי למה לי זה לא קורה ?!
    והינה ה' עשה לי נס פרטי :)
    מקווה שעזרתי ולו במעט להחזיר לבנות פה את האמונה , אם כן היה שווה .
    יש לי ילד מתוק בן 10 חודשים בשם אושרי ... כול כך מתאים לו השם פשוט אושררר...
    מאחלת לכולן את הטוב ביותר שהדרך תהיה קצרה בע"ה .
    ואל תפסיקו להתפלל ה' שומע את כולנו .
    כואבת איתכן ושמחה בשמחתכם אתם לא מבינות כמה שאני פשוט מרגישה את הכאב והשמחה שלכן .
    אוהבת
  • היי בנות,

אני בת 30 ובפורום כבר למעלה משלוש שנים. התחלתי לפני שלוש שנים ב"מנסים להכנס להריון" ולאחר 9 חודשים נכנסים להריון ספונטני והיום יש לי ילדה בת שנתיים וחצי. לפני כשנה וחצי החלטנו לנסות שוב להכנס להריון ללא הצלחה. הלכנו להמון בדיקות ומצאו אצל בעלי מיעוט בזרע, גם איכות וגם כמות. נאמר לנו שרק דרך טיפולים נוכל להכנס להריון ושאפילו ההריון הראשון היה ב"פוקס". היום אני אחרי שני טיפולי IVF שלא הצליחו ומתחילה טיפול שלישי, מקווה אחרון ומנצח.

האמת שאני זוכרת את כל הוותיקות ומאחלת לכולן המון בהצלחה!!!
  • היי בנות,

אתן זוכרות אותי? אני זוכרת את כולכן- את מי שהייתה פעילה בתקופתי וגם את החדשות, שאומנם בתקופה האחרונה לא הייתי פעילה אבל תמיד נכנסת להתעדכן ושומרת אמונים לפינה החמה בפורום שהייתי צריכה.

אני נשואה 5 וקצת שנים, שלוש שנים ניסיתי להיכנס להריון. 4 הזרעות, הפריחה אחת שנכשלה, החזרת מוקפאים שנכשלה, ואז הפרייה מנצחת! כיום אני חובקת את בני הבכור שנולד לפני מספר שבועות.

הפורום הזה בית לכל מי שמנסה. רק אנחנו שעוברות את זה יכולות להבין אחת את השנייה. הייתה לי תקופה לא קלה, הרבה בכי, הרבה עצב, הרבה פעמים איבוד תקווה... לא להתייאש, בסוף זה מצליח! כל הכשלונות מביאים איתם אין סוף של בכי ועצבות אבל אנחנו חייבות להיות חזקות. בסוף האושר הזה שווה הכל... הייתי חייבת לכתוב לכן, ואני מצטערת שאני לא כותבת לעיתים קרובות יותר, אבל אין יום שאני לא נכנסת ומתפללת עבור כל אחת מכן שהחודש זה יהיה החודש שלה!

לכל הבנות שמאמינות, תדליקו כל ערב במשך ארבעים ימים נר לרחל אמנו ותבקשו פרי בטן. תתפללו בעץ הדלקת הנר ותבקשו שכפי שהיא יודעת עד המה הסבל קשה, שבזכות זה תעזור לכן לקבל פרי בטן. במשך ארבעים יום רצוף, תקלו על עצמכן שכשתקבלו את המבוקש תדליקו נר להודות לה. לי זה הצליח...

בשורות טובות לכולן
  • שמחה להכיר את כולכן!
    לילך, אהבתי את עצתך להדליק נר לרחל אימנו.

אין ספק שרק מי שעובר קושי מסוג כזה יכול להבין.
    הכי הכי קשה לי זה להתמודד מול אנשים חוצפנים שחושבים שמותר להם להתערב... שהם בטוחים שהם יודעים מה מקור הבעיה, שבדרך זו או אחרת מאשימים אותנו הזוג שכנראה עשינו משהו לא נכון...
    או אלו שתמיד דוחפים בקרוב אצלכם או נוו מה איתכם??
    כן כי לחץ ממש יעזור...
    זה באמת באמת הכי שובר אותי :(

מזל שיש את הפורום הזה :)

שיהיה לכולן בהצלחה!
  • בנות יש לי שאלה.. אני מאיזור המרכז איפה כדאי להתחיל טיפולים של ivf באסותא בראשון או באסף הרופא?
  • בנות יש לי שאלה.. אני מאיזור המרכז איפה כדאי להתחיל טיפולים של ivf באסותא בראשון או באסף הרופא?
  • חסרת סבלנות ו-reas זוכרת אתכן ברורררררררר!!!! איזה כיף לדעת עליכן!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה