היי אני חדשה פה ואשמח לתמיכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אני חדשה פה ואשמח לתמיכה
    קצת רקע- בת 27 וחצי מתחילה ממש בימים אלו להיכנס להריון חודש ראשון של ניסיונות.
    ברוך השם לא ידוע לי על בעיות אצלי או בעלי. ברוך השם מחזור סדיר של 32 ימים פלוס מינוס.
    כבר מחודש שעבר למרות שלא ניסינו עדיין כבר זיהיתי ביוץ ע"י בדיקות ביוץ+ מעקב אחר סממנים גופניים- כמו ההפרשות מהנרתיק+ כאבי בטן וגב תחתון בצד אחד של הגוף.
    הבעיה שלי היא שלמרות שרק החודש התחלנו לנסות אני כבר מחכה להריון הזה הרבה זמן.. כבר לפני 9 חודשים נורא רציתי להתחיל אך בעלי סירב כי רצה להנות מהנישואין. והסכמתי כי אני ממש לא בעד להכריח את הגבר להריון.
    החודש הגיע הרגע אליו חיכיתי סופסוף 9 חודשים- התחילו הניסיונות להכנס להריון. (סיכמנו מראש בהסכמה של בעלי שבערך בתקופה הזו נתחיל)
    עוד רקע על עצמי- אני בן אדם די לחצן למרות שעבדתי על עצמי בשנים האחרונות וזה השתפר. אני מטופלת בתרופות פסיכאטריות להפחתת מתח, אשר כמובן מותרות בהריון בבדיקה מול רופאים.
    יש לי פחד נורא גדול שהלחץ יעכב לי את הכניסה להריון. יש לי קרובת משפחה שגם היא מאוד לחצנית, וגם אצלה זה עיכב הריון, ויש לי פחד שיקרה לי אותו דבר.
    בקיצור מה שהיתי רוצה לבקש זה לשמוע סיפורים של מישהי שגם היתה בלחץ מהנושא, וכיצד הצליחה לשחרר את הלחץ? כיצד הצליחה לא להתעסק בזה עם זאת שכן צריך לבצע יחסי מין בימי הביוץ, להשתמש בערכות ביוץ ולשכב עם הרגלים למעלה אחרי הסקס.
    באמת מאוד יעזור לי לשמוע מאחרות כיצד הן שחררו את הלחץ. תודה :)
4 תגובות
עמוד 1
  • הי אלה :-)
    לחץ באופן כללי, יכולות להיות לו המון סיבות.
    מדוע את בלחץ ?
    האם זה מאיך תהיי כאמא ?
    האם זה מתח לגבי ההריון עצמו ?
    כיצד יעבור ?
    לגבי בריאות העובר ?
    תנסי לתת קצת יותר פרטים ואשמח לעזור לך :-))
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • כרגע זה בעיקר לחץ מזה שמשום מה לא אצליח להכנס להריון
  • ??
  • הי !!!
    מתנצלת על העיכוב בתשובה...ימים עמוסים (חיובית) עוברים על כוחותינו :-) ...
    מה שהתכוונתי הוא תבררי עם עצמך מדוע מלחיץ לא להיכנס להריון...
    מה מלחיץ או מפחיד בלא להיות אמא...
    זו מעין חפירה עם עצמך לעומק
    כשאת עונה על השאלה הזו ... תחשבי מה מלחיץ גם בה...וכן הלאה וכן הלאה...עד שתגיעי לשורש.
    מוזמנת לשתף ואשמח להמשיך ולעזור...פשוט צריכה עוד מידע :-)
    תודה !!!
    המון הצלחה :-)
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה