הזרעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    למבינות שבנינו שעברו תהליך הזרעה...
    אני לאחר הזרעה רביעית בעוד שבוע בתקווה שהמחזור לא יגיע אעשה בדיקת דם
    יש לבעלי בעיה כמעט בכל המדדים של הזרע אומנם התנועתיות יצאה קצת נמוכה לאחר ההשבחה אבל הריכוז של יצא 3.5 מיליון שבדר"כ יצאו לנו בהזרעות הקודמות 2 ל 2.5 מיליון לאחר השבחה..
    מה אתן אומרות יהיה סיכוי במצב כזה זו הזרעה אחרונה לפני מעבר לIVF
4 תגובות
עמוד 1
  • היי בייבי
    בעיקרון אי אפשר לפי הנתונים האלה לקבוע אם זה יצליח או לא הרי אנחנו צריכות רק זרע 1 מכל המיליונים לכן נשאר לך רק לחכות שלא תקבלי
    מחזיקה לך אצבעות.. בהצלחה !!
  • את בהחלט צודקת אבל את יודעת איך זה בטיפולי פוריות תולים תקווה בפרט הכי קטן מקווה שיהיה טוב תודה בכל מקרה!!
  • תראי, אני עשיתי 3 הזרעות, שלא צלחו. יש כאלה שנקלטים מהזרעות שמעתי..
  • אז גם הזרעה רביעית לא הצליחה והמחזור הגיע..
    מתחילים בתהליך ההפריה!! אוףף!! מקווה ששם זה ילך מהר!!
    לבעלי יש בעיה בתנועה ובריכוז של כמות הזרע
    רכשתי תוסף תזונה שנקרה ספירה הבנתי שהוא עושה פלאים ומשפר את איכות הזרע משהי שמעה מכירה חוות דעת!?
    בנוסף בעלי יתחיל טיפולי של דיקור סיני משהי מכירה מטפל\ת מאיזור המרכז?

דבר נוסף שאני רוצה להתייעץ איתכן אני כרגע מטופלת אצל מומחה פריון דרך הקופה
    האם להמשיך איתו לגבי ההפריות או ללכת למישהו אחר מומחה פרטי ולא דרך הקופה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה