הרגשה מוזרה בגפיים התחתונות לאחר אוכל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום.

הנני בהריון שני, שבוע 24, עדיין לא ערכתי בדיקות העמסת סוכר. בבדיקת הדם : יצא לי תקין.
    בהריון הראשון - אובחנתי כהריון סוכרתי וטופלתי רק ע"י דיאטה.

כיום, לפעמים לאחר אוכל..תלוי איזה...(לאחר 2 חתיכות ג'חנון לדוגמא, או לאחר ארוחת ערב חלבית:2 פרוסות לחם מלא גבינות וביצה)....מתחילה לי הרגשה מאוד מוזרה בגפיים התחתונות בלבד...הרגשה של דם זורם במהירות ל3 -4 שניות. דרך נוספת לתאר זאת: כאילו שתיתי אלכוהול לאחר תקופה ארוכה שלא שתיתי, ומרגישה עייפות ...אבל רק ברגליים.

מעניין אותי לדעת מה זה...
    תודה רבה

יפית
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום יפית,

לצערי אני לא מכירה את הסימפטומים אשר תיארת. הארוחות שאת מתארת שאחריהן יש לך תחושה מוזרה ברגליים, אין בהן מכנה משותף ברור שאני מזהה שיכול לגרום לתופעות אלו.
    אני אכן ממליצה בחום לפנות לרופא המטפל שלך ולשתף אותו בסימפטומים שאת חווה לאחר אכילה.

ללא כל קשר למה שסיפרת, ישנה אפשרות שכמויות הפחמימות שאת צורכת בארוחה אחת גדולה מידי (למשל 2 חתיכות גחנון), ומפאת העובדה שבהריון הקודם שלך אובחנת כהריון סוכרתי (מה ששם אותך בסיכון לפתח סוכרת בהמשך החיים וכמו כן גם בהריונות הבאים, אך לא בהכרח=)), רצוי לשים לב לכמות וסוג הפחמימות שאת צורכת. הייתי ממליצה לך ללכת לדיאטנית המתמחה בתחום שתבנה לך תפריט מאוזן המתאים עבורך.

בברכה,
    עינת כהן
    דיאטנית קלינית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה