היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות אני מתחילה טיפולי IVF ואני ממש מתלבטת בין פרופ' שלמה משיח לפרופ' פרידלר שבח אשמח לעזרתכן תודה ושבת חמימה לכולן
4 תגובות
עמוד 1
פרופסור משיח ללא שום התלבטות בכלל הוא המספר 1 בהצלחות
תודה
אני יודעת שמשיח מעולה. יש גם את פרופסור זיידמן שהוא מצוין !! אני מטופלת אצלו אחרי שעשיתי את כל הטיפולים הקודמים אצל רופא בקופה . הוא מדהים מכל בחינה אפשרית . גם יחסי אנוש וההסברים וכם הצליח ליצור לנו עוברים יפים אחרי שבשני המחזורים הקודמים הם לא היו ברי קיימא בהצלחה !
שמעתי על פרופסור זיידמן ביקורות ממש טובות אבל בעלי מתעקש על פרופסור משיח כי הוא מכיר את הצוות שעובד איתו באסותא..