היי בנות אני חדשה בפורום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, חיפשתי פורום של בנות במצבי אני מקוה שהגעתי למקום הנכון
    לבעלי יש בעיה בזרע בגלל וריקוצלה, ואנחנו נמצאים לפני התחלה של IVF. אני דיי בלחץ מכל העניין ואשמח שמוע אם יש בנות שגם אצלן הבעיה אצל הבעל או עוברות טיפולים. איך שורדים את התקופה הזאת? אני מאוד מפחדת להשמין ההורמונים מנפחים? מה אתם עושות עם משפחה לספר או לא? אני לא סיפרתי ומפחדת שירחמו עליי וזה ילחיץ אותי יותר....
    בלי קשר- רופא הציע לבעלי ניתוח וריקוצלה. זה משפר את הסיכוי בהפרייה או לא קשור?
    בקיצור סליחה שחפרתי על ההתחלה, מקוה שיש עוד בנות שיזדהו ויענו לי.
    שבת שלום ומבורכת לכולם
9 תגובות
עמוד 1
  • היי
    אני ובעלי מתחילים עכשיו IVF אחרי 5 הזרעות שנכשלו ואין לך מה להיות בלחץ אני מכירה כמה שעברו את זה בהצלחה..
    לפי מה שהבנתי ההורמונים לא מנפחים ממש זה גם דיי תלוי בתזונה שלך.
    אני אישית עדיין לא סיפרתי למשפחה כי לא בא לי על הלחץ והשאלות ההפך זו התקופה שצריכים להיות הכי רגועים..
    שיהיה לכם המון בהצלחה
  • אז ככה גם אצלי יש בעיה בזרע והרופא המליץ על ניתוח וריקוצלה... אני ובעלי החלטנו שכרגע לא עושים ניתוח ואחרי 3 הזרעות עברנו להפריות...
    אם התזונה שלך בריאה את לא תשמיני אין ספק שקצת מתנפחים בהחזרות ובשאיבות מרגישים קצת לא במיטב מבחינת הגוף אבל זה עובר... זה הורמונים אז לפעמים כן קצת מעלים במשקל אבל שוב זה תלוי בגוף שלך זה אינדיבידואילי באחת לאחת...
    אני כן סיפרתי למשפחה שלי המצומצמת ולא הרגשתי שהם מרחמים להפך לפעמים צריך את התמיכה והאוזן הקשבת שלהם כי זה תהליך ששואב ממך הרבה אנרגיות ובכישלונות צריך להתפרק אצל מישהו והמשפחה מקבלת את זה בהכי אהבה שבעולם לפחות ככה זה אצלי...
    הניתוח לא עוזר בהפריה כי מפרים את הבציות מהזרעים החזקים שיש לבעלך..
    מאחלת לך המון הצלחה!!!

לילוש
  • היי בנות. המון תודה! כבר מרגישה בחברה טובה ??
    לילוש- הרופא ממליץ לנו ישר ivf זה משהו שמאשרים אם הבעיה חמורה? הכוונה להתחיל ישר מזה ולא הזרעות?..

מה עושים עם עבודה? כמה הטיפולים האלה גרמו לכן להיעדר? אני לא כל כך רוצה לספר בטח לא אם זה יום יומיים מחלה פה ושם. איך זה אצלכם?
  • אם הרופא המליץ אז אין טעם לעשות הזרעות השאלה אם יאשרו בקופה את פרטי או ציבורי?
    ביום של השאיבה לקחת חופש... כי זה הרדמה ותנוחי אחרי זה, ואני עובדת בעבודה פיזית אז ביום ההחזרה אני לוקחת חופדש שלושה ארבעה ימים תלוי...
    לילוש
  • היי, גם אצלנו היתה בעיית זרע , אחרי הזרעה אחת הרופא אמר שאין טעם לבזבז זמן ושנעבור להפריות, בהפריה השניה זה תפס ואני מאחלת גם לך הצלחה מהירה וכניסה להריון , לגבי חופשים כן רצוי לנוח אחרי שאיבה וכמובן אחרי החזרה , אני לקחתי שבוע חופש אחרי החזרה :) , לגבי אישור טיפול ivf ענין של כמה ימים מיום הגשת הטפסים ( במקרה שלי באופן פרטי הרופא המטפל מגיש), לגבי השמנה - שזאת תהיה הדאגה האחרונה שלנו - עולים טיפה לא נורא. למשפחה אני סיפרתי כמו שכתבו לך אין כמו התמיכה של המשפחה הקרובה ! שיהיה המון בהצלחה לך ולכולן
  • בנות אתן מקסימות!!
    איליקו- קודם כל בשעה טובה והיריון קל ותקין אמן!! כל כך משמח :)
    אישרו לך לעבור להפריות אחרי הזרעה אחת? נראה לי שזה תלוי במצב הזרע לא?
    אפשר לשאול מי הרופא שלך? את עושה פרטי?
  • היי תודה , היתה לנו בעיית זרע והרופא המליץ ישר על הפריה , וכן אני עושה באסותא באופן פרטי, דרך אגב לידה ראשונה היתה גם דרך הפריה לידה שניה בא באופן טבעי ועכשיו 8 שנים אחרי עוד פעם הפריה - בהצלחה
  • Rotemi
    בעלי סובל גם הוא מוריקוצל ועבר צנתור מלפני חמש שנים אצל גת וגורן. כשלושה חודשים לאחר מכן הצלחנו להכנס להריון בהזרעה.
  • ההודעה ברחה לי :) אכן נצפה שיפור באיכות הזרע לאחר הפעולה. מאז ניסיתי הזרעות. היו הפלות. הריון מחוץ לרחם וכעת עברו להפריה חוץ גופית. לי באופן אישי ההורומונים לא עושים טוב..בשילוב המתח והציפייה. מאחלת לכם בהצלחה. תהיי קשובה לגוף ותאפשרי לעצמך להרגיש.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה