בבקשה עזרה ...:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי סבב של איקוקלומין 150 מג אתמול הייתי אצל רופא נשים שבדק אותי וראה 4 זקיקים מובילים בגודל של 25, הרופא אמר לי לקחת בחשבון שאם יהיה הריון החודש זה יכול להיות הריון מרובה עוברים , אני אמורה לבייץ היום והןא אמר לי שלפי הגודל בהחלט יכול להיות שאבייץ בעוד כמה שעות )מהבדיקה( או היום.... אבל הוא גם אמר שהזקיקים מפותחים ויכולים להפוך לציסטה... אני ממש מתוסכלת... מה יכול להיות שהם באמת יותר מדיי גדולים בשביך שאבייץ? הרופא אמר שהכל יכול להיות כי לפי המועד שך הביוץ והגודל זה עדיין אפשרי אבל כרגע אני כבר לא יודעת...:(
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    לאחר טיפול באיקקלומין הזקיקים יכולים להגיע לביוץ גם בגודל 25 מ"מ ואף יותר

בהצלחה!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה