טיפה דם... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי.
    קיבלתי איקקלומין. בהמשך, לפי us היה נראה שהולך להיות ביוץ אך לפי בדיקות דם לא ולכן קיבלתי ב23/12 חצי מנה של זריקת אוביטרול. נאמר לי לקיים יחסים החל מה-24/12 למשך שלושה ימים והחל מה-26/12 לקחת קרינון. 
    לפי כל החישובים אמורה לקבל וסת, (בתקווה שלא אקבל) ב-7/1. היום 4/1 הופיע בניגוב שכמעט ולא שמתי לב ממש טיפה דם. בעובי של חוט שערה. זה קרה פעם נוספת בהמשך היום. עד היום לא היו תופעות לואי כלשהן מהקרינון.
    מה זה? יכול להיות התחלה של וסת מוקדם מהצפוי רו שלא? הקרינון בהכרח מעכב את הופעת הוסת? קצת מבולבלת... ובעיקר מתוסכלת...
3 תגובות
עמוד 1
  • אני לא כל כך יודעת מה זה אומר ומקווה שזה אולי השתרשות, אבל לי באופן אישי קרינון לא עיכב את הוסת. הוסת הגיע ארבע ימים לפני בדיקת הבטא, למרות שהתמשתי בקרינון כל בוקר ואז תוספת של קרינון גם בערב ברגע שהראיתי טיפה של דם.

שוב, מקווה שאצלך זה השתרשות ולא משהו אחר.

בהצלחה!
  • לא רוצה לכניס תקוות שווא אבל ההריון שלי התחיל עם מעט דם שהתחזק אחרי יום ;)
    בהצלחה!!
    תעשי בדיקת דם ה7/1

שיר (:
  • הייתי היום אצל האחות. היא אמרה שעוד מוקדם לעשות בדיקת דם וגם אמרה שהקרינון אמור לעכב את הוסת ושכדאי שאחזור ביום ראשון לבדיקת דם.
    בכל מקרה היא אמרה שהרבה בנות מדווחות על דימומים חלשים בגלל המוליך של הקרינון והיובש שהוא יוצר במקום.
    בינתיים היה נדמה לי שהדימום (אם בכלל אפשר לקרא לזה ככה) ממשיך היום, אבל כלום. רק קצת כאבי מחזור, עיקצוצים בחזה וזהו בגדול...
    נחכה... אין ברירה :-)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה