אין לי כבר כח... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות , הזרעה חמישית שלא הצליחה.. כבר אין לי כח
    יש לי כמה שאלות- אשמח לעזרתכן
    - האם הייתן ממשיכות לנסות הזרעות או שככדאי באמת לעבור להפריות, מה שהרופאה כבר המליצה לי.??
    - כמה קשות השאיבות? כואבות?
    - יש סיכוי להיקלט מהפרייה ראשונה? ( החזרה ראשונה)
    -לצפוניות שביניכן- איזה בי"ח מומלץ יותר:
    - כרמל?
    -בני ציון?
    - רמב"ם
    - אלישע

תודה לעונות...

guligul
4 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק!:)
    צר לי על ההזרעה שלא הצליחה! אם אני זוכרת נכון מצב הזרע של בעלך לא משהו, לכן אני ממליצה לך לעבור להפריות- למרות שיש לא מעט סיפורים על בנות שנקלטו בהפריה השישית, השביעית וכו'

שאיבה הוא תהליך של 20 דק בערך- בהרדמה מלאה.. כמובן שכל התהליך הוא דומה להזרעות- זריקות, בדיקות ומעקב צמוד.

מתעוררת מהרדמה, מתאוששת, אומרים לך כמה ביציות נשאבו ואת חוזרת הביתה.
    למחרת מעדכנים אותך כמה הפריות ומתי החזרת עוברים.. בדר"כ אחרי יומיים מהשאיבה.. אפשר גם 3 ימים ואפשר גם 5 ימים אחרי, זה מאוד תלוי בכמות, באיכות וברופא המטפל.

בוודא שיש אפשרות להיקלט בהפריה ראשונה- אם כי לא לתלות את כל הציפיות בזה!
    אני מכירה משהי שנקלטה בהחזרה הראשונה ואני מכירה משהי שנקלטה בהחזרה החמישית ואני מכירה משהי שנקלטה בהחזרה השלישית (אני ).

כמובן שאם נשארו עוברים מהשאיבה שלא הצליחה, מקפיאים אותם והם מוחזרים בתהליך הרבה יותר פשוט- ללא זריקות וכמובן שללא שאיבה.

אני מהמרכז אז לגבי בי"ח לא אוכל להמליץ לך.

המון בהצלחה!!!!! מקווה שעניתי לך על השאלות.
  • עדי... איזה בשורות נפלאות!!!
    אני שמחה בשבילך(:
    מנסה להיות אופטימית... בתחום ההזרעות במרכז הרפואי בחיפה, הרגשתי ב2 ההזרעות האחרונות שאני הולכת לאיבוד, כאילו ויתרו עליי... אולי זו אני,
    איך השאיבות, כואב אחרי???
    אני לא יודעת איזה בי"ח טוב ומומלץ יותר באזור שלי...)-:

guligul
  • תודה

יש קצת כאבי דמוי מחזור שחולפים מאוד מהר.. באמת שזה לא רציני!

יש לנו משהי מקסימה בקבוצה שהיא מחיפה והיא ממליצה ללא ספק על- אלישע!
  • היי אני מהוותיקות כאן.. לי יש 3 ילדים מהפרייה..הילדה הבכורה שלי נקלטה לי בטיפול הראשון והתאומים נקלטו לי אחרי שנה וחצי של טיפולים בטיפול ה 6.. אני מודה לאלוקים יום יום שלא נתן לי להישבר ולהרים ידיים..זה קשה בעיקר נפשית..נשברתי המון פעמים אך תמיד הרמתי את עצמי..הכאב אחרי השאיבה אחרי שההרדמה הכללית חולפת זה דמוי כאב מחזור ביום ההכי חזק שלו..תכחי נורופן או משהו לשיכוח..הכי קשה זה עם יהיה לך פרוטוקול ארוך אז זה חודש של זריקות בבטן בבוקר ובערב..ועם יהיה שלילי בסוף אז צריך לחכות חודש למחזור הטבעי ואז להתחיל עוד טיפול..זה לוכח זמן אך מה שתקבלי בסופו של דבר שווה הכול..שיהיה בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה