צילום רחם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות

לאחר הזרעה כושלת הוחלט לעשות לי צילום רחם..

קצת מפחיד לקרוא על זה באינטרנט...

מישהי עשתה?

אפשר טיפים לעבור את זה?

תודה

מחוזקים לעולם
6 תגובות
עמוד 1
  • מצטערת לשמוע על ההזרעה :-\
    לגבי צילום - גם אני אחרי 3 הזרעות עשיתי צילום רחם.. לא מפחיד כמו שכותבים באינטרנט, ממליצה לא לקרוא יותר מידי.
    תלכי עם בעלך או עם חברה..
    אני לקחתי חצי שעה לפני הצילום אופטלגין נוזלי שקצת הרגיע.. נכון שזו בדיקה לא נעימה אבל היא עוזרת ובודקת שהכל תקין..
    אני נקלטתי חודשים אחרי הצילום רחם :) בהזרעה חמישית

בהצלחה!!

• תודה שיר

מעודד מאוד!!!!

את נשארת בבית אחרי? או הלכת לעבודה?

מחוזקים לעולם
  • אני צריכה לעשות צילום בעוד יומיים
    קראתי והבנתי שיש לעשות את הבדיקה בימים שבין סיום המחזור החודשי ומועד הביוץ מה אם יש ביוץ יום לפני הבדיקה ?!! למישהי יש מושג ?!!!!
  • שאלה לידע כללי:
    למה עושים צילום רחם?
  • היי

צילום רחם נעשה לבדוק שהמעברים פתוחים..כלומר החצוצרות והשחלות...

לא נורא בכלל!!!!

בהצלחה

מחוזקים לעולם
  • חצי שעה-שעה לפני תקחי משכך כאבים, הכי טוב אופטלגין.
    תקחי איתך פדים כי יש קצת דימום ושם הם נותנים פדים מאוד עבים- את לא רוצה להסתובב איתם חח.. אני הלכתי לעבודה.. אני עובדת במשרד אז העבודה לא פיזית.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה