המלצה על מומחה לפריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,

אני חדשה פה וצריכה את עזרתכן.
    בת 40,5. אחרי שנה וחצי ניסיונות להיכנס להריון ללא הצלחה כולל 2 הזרעות כושלות, רוצה להתחיל בטיפולי IVF.
    הייתי רוצה לקבל המלצות על רופא לפריון באזור השרון או מרכז.
    אחד מקצוען, בעל אחוזי הצלחה גבוהים, שנותן יחס אישי ושם לב לכל הפרטים והיסטוריה של הטיפולים הקודמים.
    עדיפות למכבי, אך גם פרטי יתקבל בברכה.

תודה :)
5 תגובות
עמוד 1
  • ד"ר אריה ברקוביץ!!!
    מקבל בבית, עובד עם מכבי והוא נחשב רופא של הקופה :)
    אחוזי הצלחה גבוהים מאוד (גם אנחנו בינהם)
    מה שכן - מבחינת יחסי אנוש הוא קצת בעייתי.. לא הכי נחמד ומתקתק את התורים דיי מהר... הוא כן זמין בנייד כשצריך ואם הוא לא עונה הוא חוזר..
    ממליצה לבדוק |:)

בהצלחה!
  • פרופסור דניאל זיידמן !
  • על זיידמן יש המון המלצות והבנתי שהוא ממש טוב!
    אני מטופלת אצל פרופסור אכשנזי והוא תותח!!!!! הוא מאוד מתחשב מבין סימפטי נחמד עונה על כל שאלה זמין תמיד ואם לא חוזר.. הוא פרטי אבל יש השתתפות של הקופות בהצלחה..

לילוש
  • אני התחלתי אצל פרופסור משיח הוא מקבל באופן פרטי יש לו אחוזי הצלחה ממש גבוהים !
    יש לו צוות אחיות מקסימות שתמיד זמינות ואם לא אז הן תמיד חוזרות אלייך הן תמיד במעקב אחרייך ואחר הבדיקות.

הבנתי שגם פרופסור זיידמן ממש טוב יש עליו המון המלצות.

שווה בדיקה!
    בהצלחה
  • פרופסור חיים יעבץ, מקסים ונותן יחס אישי.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה