הפלה טבעית שבוע 5 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,

לצערי הרב עברתי לפני מספר ימים הפלה טבעית בשבוע 5.
    זה אחרי שהבטא לא עלתה כמו שצריך וגם הus לא היה תואם שבוע.
    הרגשתי כאבי בטן ואחריהם הגיע הדימום שנמשך עד עכשיו.
    עדיין יש לי גם התקפים של כאבי בטן...
    כמה זמן זה צריך להימשך?
    מתי ניתן שוב לנסות?

מודה לכן מאוד.
2 תגובות
עמוד 1
  • היי נעמי,
    ,מצטערת מאוד על מה שקרה, מחבקת אותך, מאחלת לך המון בריאות אושר והצלחה לפעם הבאה!

אצלי הייתה הפלה טבעית בשבוע 8, כאשר ההריון הפסיק להתפתח בשבוע 5,
    הדימים אצלי נמשך כמה ימים בודדים יותר ממחזור רגיל, רק שחוץ מדימום היו שאריות שיצאו.
    אחרי שהסתיים הדימום, הלכתי לרופא כדי לבדוק שהכל יצא, הוא אמר שיש עוד קצת שאריות, והמליץ לחכות עוד מחזור אחד, ולנסות שוב.

אני חיכיתי 3 מחזורים ליתר בטחון, כדי לתת לגוף להתעושש , ולאחר עוד כמה חודשי נסיונות הצלחנו שוב והיה תקין.

מקווה שעזרתי,
    ,תרגישי טוב!

• שלום נעמה,

ראשית, אני מאוד מצטערת שכך הסתיים ההריון ואני מאחלת לך שההריון הבא יהיה משעמם :)

לגבי הדימום והעיתוי בו תוכלי לנסות שוב:
    הנושא הזה מאוד אינדיבידואלי ואני מציעה לך בחם להוועץ ברופא, הן בכל הקשור לתקינות הדימומים והן בנוגע למועד בו תוכלי לנסות שוב.

חשוב מאוד שעם סיום הדימומים תלכי לבצע בדיקת אולטרסאונד שתאשר כי הרחם הצליח לנקות את עצמו.

שיהיה שבוע טוב, שקט ופורה,
    יעל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה