לא מליחה להגיע להחזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אתמול הייתי אצל הרופא. יש לי שישה עוברים מוקפאים וכבר כמה חודשים שאני לא מצליחה להגיע לשלב של החזרה. פעם בגלל עובי רירית ופעם בגלל רמת הורמונים ולא מצליחים להתאים לי טיפול.
    יש לי בעיה ידוע של ציסטה שמופיעה בזמן המחזור ונעלמת כשבוע אחרי.
    אתמול הייתי אמור להתחיל סיבוב חדש עם תרופות חדשות על מנת לנסות להחזיר את פשושים שלי. בא.ס הסתבר שציסטה הופיע שוב ובמקום להתחיל טיפול אמרו לי שבוע לקחת גלולות וז להגיע לא.ס ואז יחליטו אם להתחיל טיפול. ואני בבאסה ובדכאון לא רק שאין הריון אין אפילו תקווה כבר כמה חודשים.אין תקוה כי בלי החזרה אין לי למה לקוות
3 תגובות
עמוד 1
  • אלה מתוקה! שולחת לך חיבוק גדול!!
  • אלה אולי להחליף רופא?!?!
    אולי לרופא אחר יהיה רעיון אחר, וגם משנה מקום משנה מזל??
    בכייף אני יכולה להמליץ על הרופא שלי הוא פרטי אבל מדהים!

לילוש
  • מסכימה עם לילוש!!! להחליף רופא, להחליף פרוטוקול! לשמוע עוד חוו"ד.

ולפי מה שאני יודעת לרובנו יש ציסטה (שק נוזלים) במהלך המחזור וגם כמה ימים אחריו- שנעלמת כמו שהיא באה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה