שימוש בקרינון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.
    מי שהשתמשה בג'ל קרינון להעלאת רמת הפרוגסטרון כתמיכה במידה ונקלט הריון, ידוע לכן על תופעות לואי?
    האמת היא שלפני שבוע קיבלתי זריקת אוביטרול חצי מנה, ויומיים לאחר מכן התחלתילקחת קרינון, יום לפני הקרינון התחילו כאבים בפיטמות, הן כואבות כבר כמה ימים.. ממש רגישות לכל מגע אפילו לחזיה....
    מוכר למישהי??
3 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שהרגישות בפיטמות זה מהאוביטרל זה קורה לפעמים, ויכול להיות הריון... בהצלחה!

לילוש
  • זה תמיד קורה לי יומים שלושה אחרי לקיחת אוביטרלת אפילו אני מתעוררת בלילה כשאני ישנה על הבטן..מציק.
    אני לא משתמשת בקרינון אלא באנדומטרין כך שאני לא יודעת אם יש לו תופאות לוואי אבל זה על אותו עיקרון.התופעות שיש לי זה נפיחות נוראית בבטן ועצירות
    מקווה שאנחנו סובלות את כל זה לא לחינם.
    בהצלחה
  • אמן ואמן! אני עם כאבים בפיטמות החל מיומיים אחרי האוביטרול ועד עכשיו... כבר מעל שבוע. ממש אי אפשר לגעת בהן...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה