עצירויות... הצילו!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן...
    אני בשבוע 8 היריון ראשון... התחילו לי לפני שבוע עצירויות מטורפות שמקשים עלי לתפקד.. וגורמים לי להיות מתוסכלתתת ועצבניתת..

בנוסףף לזה יש לי בחילות הקאות וצרבתת...

יש משהו מיכול להקל לי על העצירויותתת...???

על הבחילות הקאןת וצרבות??

תודה רבה לכולןןן... הצעותתתת יתקבלו בברכההה
2 תגובות
עמוד 1
  • שלום,

עצירויות, בחילות והקאות הן תופעות נפוצות בקרב נשים בהריון.
    מבחינת הבחילות שאת חווה, ברוב המקרים עד השליש השני להריון זה עובר. ניתן להקל על תחושת הבחילה על ידי הקפדה על ארוחות קטנות פזורות במשך היום, להימנע ממזון שמן מידי\מטוגן ותבלון יתר של המזון. בזמן בחילה אכילת מזון יבשכגון קרקר\פרוסת לחם עשויה לעזור. בנוסף, ג'ינג'ר עשוי מאוד לעזור על הקלת תחושת הבחילה. ניתן להוסיף לתה.
    מבחינת העצירויות, גם כן מאוד נפוץ במהלך ההריון. יש לשים לב שאת מיישמת את ההמלצות הכלליות למניע\טיפול בעצירות אשר כוללות שתייה מרובה, פעילות גופנית וצריכה מספקת של סיבים תזונתיים (ירקות, פירות, דגנים מלאים וקטניות). אם עדיין זה לא עוזר יש לפנות לרופא ולהתייעץ איתו על טיפול אפשרי. יש לקחת בחשבון שתוסף הברזל עשוי לגרום לעצירות.
    מקווה שעזרתי, תרגישי טוב!
    בברכה,

עינת כהן
    דיאטנית קלינית
  • תנסי מיץ שזיפים. אצלי זה תמיד עובד מצויין.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה