משקל בהיריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום.
    אם מתחילים הריון עם משקל עודף (bmi 35) מה אפשר לעשות כדי לא לעלות הרבה? אפשר לאכול תפריט מצומצם 1000 קלוריות בערך בתוספת ויטמינים וברזל? בהיריון הקודם עם תאומים עליתי 12 קג.. אבל עכשיו הייתי רוצה לעלות הרבה פחות יכול להיות?? מה הכי קצת שמותר לעלות בהיריון?
    תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום,
    לאישה שנכנסת להריון במשקל עודף מעל bmi 30 רצוי להעלות כ6-7 ק״ג במהלך ההריון. במהלך הטרימסטר השני והשלישי ישנה תוספת של כ300 קלוריות ליום שמומלץ לצרוך אך בהרבה מקרים ישנה צריכה גבוהה מזו ולכן עשויה להיות עליית משקל אשר גדולה מההמלצה. לשאלתך, אני לא ממליצה לך להיות בדיאטה קיצונית על מנת שלא להעלות הרבה במשקל בשל העובדה שהעובר שלך זקוק לרכיבים חיוניים מהמזון. מה שניתן לעשות זה לאכול בצורה מאוזנת ומבוקרת ובצורה זו העלייה במשקל תהיה ברובה ממשקל העובר, שלייה, נוזלים וכו ופחות רקמת שומן. בכל מקרה אם תרצי לקבל תפריט מדויק אני ממליצה לך לגשת לדיאטנית קלינית בתחום.

בברכה,
    עינת כהן
    דיאטנית קלינית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה