נס חנוכה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,

ראשית אני רוצה להציג את עצמי. אני נוקנוק ואני בת 42.
    אמנם הייתי פעילה בפורום זה לפני כשבע שנים כשניסיתי להרות בפעם הראשונה, אבל מאז עבר הרבה זמן...
    ההריון הראשון שלנו הסתיים לפני שבע שנים לאחר 8 מחזורי IVF בהפלה נדחית ומאוד עצובה. לאחר שני נסיונות נוספים הרינו שוב וילדנו ילדה מקסימה (היום בת 6) שמבט אחד בה כל בוקר מסכם כמה הדרך הקשה והמתישה (רגשית ופיזית) שווה כל שנייה!!! ממש נסיכה אמיתית.
    לפני כשנתיים הנסיכה שלנו התחילה לדבר על צורך באחות או אח. אז התחיל המסע החוזר לילד. לאחר מספר לא מעט של נסיונות ivf כושלים (מתוכם שניים בהן לא היו כלל הפריות!) החלטתי שאיני יכולה יותר והודעתי לבעלי חגיגית שהגיע הזמן להשלים עם העובדה שכנראה אחרנו את המועד. בעלי בקש שאתן הזדמנות נוספת ואחרונה והפעם אצל "אבי ההפריות בארץ" הפרופ' משיח. כך הגענו אל הפרופ' המשיח והצגנו בפניו את השאלה האם הוא חושב שיש לנו בכלל סכוי להביא ילד משלנו לעולם. לאחר שהפרופ' בחן את ההיסטוריה שלנו הוא המליץ לי שלא להרים ידיים עדיין ולתת לזה עוד נסיון או שניים..
    למרבה הצער מחזור הטיפול הראשון נכשל, אך עם זאת היה בו זיק של תקוה - הושגו 4 הפריות מתוך 4 ביציות שנשאבו!
    בפגישה הבאה עם הפרופ' ביקשנו לנסות מחזור טבעי. לאחר שהסביר לנו את כל ההשלכות של מחזור טיפול כזה (מחד הסכויים קטנים כי יש ביצית אחת בלבד אך מאידך, זוהי הביצית שהטבע בחר) החלטנו יחד לנסות.
    אני חייבת לשתף שפיזית ורגשית ההרגשה היתה מעודנת פי אלף ממחזור טיפול רגיל. ומה שהכי חשוב, הטיפול הסתיים בהצלחה רבה (עובר יפה יותר משהיה לנו אי פעם בכל הטיפולים יחד!) והיום אני בהריון!

זהו. מכאן אני מחוייכת ומלאה חום בבטן. הנסיכה שלי זורחת וכל היום מלטפת את הבטן ומנשקת כשיוצאת לבי"ס ובעלי - הוא לא מפסיק להלל את עצמו על כך שלא ויתר לי בכזו קלות :-)
    בנות יקרות, אני מאחלת לכולכן שתליחו להגשים את חלומכן ושזה יקרה שעה אחת קודם!

נוקנוק
5 תגובות
עמוד 1
  • וואווו ממש נס חנוכה.
    סיפור מדהים שנותן המון כוחות להמשיך ולנסות להגשים את החלום.

בהצלחה לכולנו ושיהיה לך בשעה טובה!
  • זה רק מראה שאסור לוותר ?? תודה ששיתפת ?? הלוואי ולכולן יקרה נס שכזה בקרוב !אמן
  • ממש נס חנוכה !! סיפור משמח ומרגש ובעיקר מעודד!! מזל טוב
  • מתוקה אמיתית!! גרמת לי לדמוע!
    שיהיה המשך קליל ותקין!!! וכמובן שיסתיים בידיים מלאות1
  • בנות יקרות,

תודה על התגובות. אני שמחה שהסיפור שלי מעודד ונותן כח להמשיך.
    מעבר למסר שלא צריך להתייאש, אני חושבת שהסיפור שלי ממחיש שאתן צריכות להקשיב לגוף שלכן! נכון שחשוב לסמוך על הרופא, אך מנסיוני, הרופאים נוטים לתת פרוטוקול שמתאים להם יותר מאשר להתאים אותו למטופלת... לפעמים זה גורם לנזק (כמו שקרה לי בשני מחזורים בוא עברתי סבל נוראי שהסתיים באפס הפריות - מה שלא ניתן להסבר לאור ההיסטוריה והתוצאות שלפני ואחרי).
    אז אל תוותרו, תתעקשו ותקראו. לפעמים שאלה אחת קטנה כגון "ד"ר מה זה טיפול טבעי?" יכול לפתוח דל חדשה ומוצלחת יותר.

בהצלחה לכולן!!!!
    שרק יהיה שמח בסוף :-)
    נוקנוק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה