חסרת סבלנות- תכנסי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, מה שלומך?
    אני כרגע אחרי החזרה של שני עוברים באיכות לא טובה מיום שישי. עד אתמול הרגשתי קצת לחץ בבטן התחתונה וכעת אני לא מרגישה כלום בגוף.
    רציתי לדעת, האם אחרי ההחזרה, כשנקלטת, היו לך כל מיני סימנים בגוף? מה הרגשת?
    אני יודעת זה אינדיבידואלי, אבל אני בכל זאת מחפשת סימן/רמז/משהו...

7 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק,עדיין מוקדם להרגיש. ביום הבטא יש קצת כאבי מחזור.

בהצלחה!!
  • באמת???

הצלחת לעודד אותי.

תודה רבה!!
  • היי
    ראשית בהצלחה. הבנתי מהרופא החדש שלי ( וגם מכמה סיפורים אחרים ) שגם עוברים "לא טובים" יכוים להיקלט.
    אגב אצלי אותה הבעיה . עברתי 2 החזרות ואין שום סיכוי שאת מרגישה משהו בכלל. האינדיקציה בסוף תהיה רק בדיקת דם
    בהצלחה !!
  • הייתי בטוחה שאני אמורה להרגיש לחץ בבטן התחתונה, רגישות בחזה. ממש כמו אישה בהריון.
    אם כך באמת נשאר לי רק לחכות ליום רביעי הבא לבדיקת דם.
    תודה לכן!!!!!!
  • ובהצלחה לכולכן!!
  • היי מתוקה! שיהיה בהצלחה :)
    אני נקלטתי עם הזרעה ככה שאני לא יודעת על החזרות אבל אני חושבת שזה זהה... הכאבים מגיעים ביום שאת אמורה לקבל ולא לפני, אני עד יום אחרי בדיקת דופק (7+3) לא הרגשתי שומדבר והייתי בטוחה שאני מדמיינת והבטא טעתה ואני לא בהריון..
    תתאפקי... אין ברירה..
    שיהיה מלאא הצלחה!! הלוואי שהחודש תקבלי מתנה נפלאה לשנה החדשה!!!
  • קשה לחכות 12 יום בסבלנות

איזה כיף שהרגעת אותי את ושאר הבנות.

אין ברירה אלא לחכות..

תודה רבה!!!!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה