"הנוער הזה..." - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    בזמן האחרון יוצא לי לשמוע מפה ומשם הרבה טענות ותלונות על ה"נוער שלנו". הילדים האלו שלא אכפת להם מכלום, שעסוקים בסלפי כל היום, שדואגים רק לעצמם, שלא מוכנים להתמודד, על אחוזי הזכאות לבגרות היורדים ואחוזי ההשתמטות משרות צבאי העולים, על השימוש הגובר בג'וינטים, על שתיית אלכוהול, על חוסר האכפתיות ובכלל - על תרבות ה"אני ועצמי ואין חוץ ממני כלום"...
    אז רציתי לספר על הנוער הזה. הזה בדיוק. ואולי קצת אחר...
    על חבורת בני נוער, בקושי בני 18, שסיימו תיכון והיו לפני גיוס. וממש קצת לפני הגיוס שמעו על גיוס של נוער לקומונות לסיוע לישובים באזור המלחמה האחרונה בעוטף עזה. על קבוצת בני נוער, ילדים, שויתרו על שנה מחייהם לטובת אחרים ועושים את הבלתי יאמן - ואולי את הראוי מכל והכי מתבקש: פשוט להיות שם. לקום בשלוש כל לילה וללכת לעבוד ברפת. לעמוד יום שלם ולקטוף, להפוך אדמה ולדשן את גידולי השדה. לעמוד ולהכין הפעלות לילדים לחג, ובכלל. להיות ולהתערות בחיי קיבוץ שחייו נשברו בקיץ האחרון. ולותר על הכל. על הבית, על הגיוס, על שנה מהחיים.
    לדעת שכשיהיו בני 22, גיל בו חבריהם יטיילו בנפאל ובהודו הם יהיו עדיין בשרות הצבאי.
    והכי יפה - שבכלל לא אכפת להם. הם הנוער שלנו. יפים בצורה מלאכית, טובים בצורה אלוהית.
    כתוב באהבה, גאווה, חיבוק והבטחה לכל חברי וחברות קומונת קיבוץ נירים קילומטר וחצי מעזה, שאני מתפוצצת מגאווה להיות אמא של חברה אחת בה.
9 תגובות
עמוד 1
  • כל הכבוד!!!!!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • כל הכבוד לה!!!!
    הכל מתחיל בבית
    אז גם לך מגיע גביע !!

[
    [url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers]
  • אני לא אוהבת את ההכללות לכאן ולכאן
    יש נוער בעייתי, יש נוער מדהים
    באותה מידה שיש הורים בעייתיים ויש הורים מדהימים

את וביתך שייכים לחלק המדהים של המשפטים לעיל

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• לא מדובר כלל על משהו אישי. כתבתי מה שכתבתי כדי להאיר בזרקור מפעל יפהיפה של בני נוער שעושים שנת שירות למען הכלל לפני הגיוס שלהם לצבא. זה נכון שבזכות בתי המופלאה זכיתי להכיר מקרוב את המפעל המופלא הזה. אבל מה הקשר להכללות?...
  • התכוונתי שאנשים אוהבים להכליל... הנוער של היום וכל הבלה בלה הזה
    לא מסתכלים נקודתית על בן אדם, אלא מכלילים על אוכלוסיה שלמה
    לא התכוונתי אלייך

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• העולם מושחת. כיף להתקל באנשים טובים
  • האמת, אני אישית לא אוהבת את הנוער של היום.

אבל אם אני לא טועה, בכל דור לא אוהבים את הנוער "של היום"
  • איזו ילדה מדהימה ! איזו מתנה!!
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה