הריון ראשון :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    לפי 4 בדיקות ביתיות שיצאו חיוביות, ואיחור המחזור בשבועיים הבנתי שאני בהריון בשעה טובה
    שבוע הבא יש לי תור ראשון לרופא נשים
    מה הוא הולך לבדוק ואיך מתבצע ביקור ראשון בהריון ראשון אצל רופא
    לפי חישוב אני שבוע 6

תודה:)
4 תגובות
עמוד 1
  • היי, מזל טוב!
    ממה שאני יודעת בבדיקה הראשונה אצל הרופא נשים הוא יפנה אותך לבדיקת בטא (אם עדיין לא עשית) וספירת דם כללית.
    בנוסף, אם את בשבוע המתאים אז הוא יעשה בדיקת אולטרא סאונד לראות אם קיים דופק לעובר. למיטב הבנתי ניתן לראות דופק משבוע 7-9.
    בעוד יומיים אני הולכת לראשונה לרופא נשים ואז אוכל לעדכן ביותר פרטים (ביום של הבדיקה אתחיל שבוע 8)
  • אוקיי תודה רבה :) מזל טוב גם לך!
    הרופא שלי בשלישי, אני נכנסת לשבוע 7 ברביעי אז יש מצב לראות דופק נכון?
  • הי :-)
    בשעה טובה :-)
    אם את אכן בשבוע 7 אז בהחלט אפשרי לראות דופק.
    הרופא בד"כ מפנה לספירת דם.
    רוב הרופאים גם יתנו לך קובץ דפים ובהם כל הבדיקות הדרושות במהלך ההריון לפי שבועות.
    ממליצה לך גם להתחבר לאפליקציה באתר זה ששולחת לך בסמס כל שבוע מה קורה עם העובר ואילו בדיקות מומלצות
    בהצלחה !!
    הריון קל ובריא :-)
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • מעולהה תודה רבה רבה!! ??
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה