היי :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חג חנוכה שמח לכולן
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

    --------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
4 תגובות
עמוד 1
  • לקנות אותן במאפיות.

    חחחחחח

    מצאת לך את מי לשאול

    חג שמח יפה שלי
    פייס: ortal_hori




  • חג שמייח

    בבקשה

    סופגניות קלאסיות במילוי ריבה
    ההנאה והכיף שבטעימת סופגניה חמה, אוורירית וקלילה, מלאה ריבה ביתית משובחת, שיוצאת היישר מתוך השמן המבעבע, שווה כל רגע של השקעה כהכנת בצק שמרים ביתי מצויין. שום סופגניה קנויה, שעמדה ולו זמן קצר אינה יכולה להעניק את אותה ואת אותה השמחה שבסופגניות חמות וטריות.

    המרכיבים (כ-20 סופגניות):
    כ-1/2 3 כוסות (450 גרם) קמח
    3/4 כפית מלח
    15 גרם (1 כף) שמרים טריים
    3 כפות (50 גרם) סוכר
    1 כוס חלב חמים
    2 כפות (30 גרם) חמאה מומסת ומצוננת
    2 ביצים טרופות
    ריבת פטל משובחת (או ריבה אדומה אחרת)
    אבקת סוכר לקישוט

    אופן ההכנה:
    בקערה קטנה ממיסים את השמרים עם 4 כפות חלב חמים והסוכר, ומשהים 15- 10 דקות להתססה.
    בקערת מערבל שמים את הקמח והמלח, ומערבבים.
    מערבבים יחד את כל החומרים הנוזליים - בלילת השמרים, שארית החלב, החמאה המומסת והביצים - ויוצקים אותם לאט ובהדרגה לתוך תערובת הקמח, תוך ערבול במהירות נמוכה עד לספיגה.
    מגבירים למהירות בינונית מערבלים עד לקבלת בצק חלק וגמיש, אבל לא דביק במשך כ- 10-7 דקות. אם הבצק דביק, מוסיפים עוד קמח, כף אחר כף לפי הצורך (עד שהבצק נפרד מדפנות הקערה).
    מעל למשטח מקומח לשים את הבצק בידיים עוד כמה דקות. מניחים את הבצק בתוך קערה נקייה, משומנת, מכסים ביריעת ניילון ומשהים בטמפרטורת חדר חמימה כשעתיים, או עד להכפלת הנפח.
    דוחסים את הבצק באגרוף, מעבירים אותו למשטח מקומח ולשים עוד כמה שניות. מרדדים אותו לעובי של כ- 1.5 ס"מ, ובעזרת חותכן עגול מקומח בקוטר של כ- 6.5 ס"מ קורצים עיגולים בבצק. מניחים את העיגולים מעל לתבנית אפייה מקומחת, מכסים בחופשיות במגבת בד, ומשהים במקום חמים עד שהנפח כמעט מוכפל, למשך כ- 20 דקות.
    בינתיים, מחממים שמן עמוק לטיגון לחום גבוה (180 מעלות צלזיוס), או עד שחתיכת בצק שמטגנים צפה, מבעבעת ומזהיבה בשמן. מטגנים את הסופגניות משני הצדדים עד שהן תופחות ומקבלות צבע זהוב- שחום (לא מצופפים אותן בסיר הטיגון). אם הטיגון מהיר מדי, הסופגניות לא תהיינה מוכנות מבפנים, ואז כדאי להקטין את האש. מוציאים עם כף מחוררת, ומספיגים על נייר.
    עושים חור בצד או בחלק העליון של כל סופגניה נעזרת קצה של פיית זילוף קטנה ומזלפים פנימה ריבה בעזרת שקית זילוף עם פייה עגולה בקוטר של כ- 1 ס"מ. בוזקים אבקת סוכר דרך מסננת ומגישים מייד.
  • תודה קרן
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

    --------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • הכי כיף בלהכין לבד זה שאפשר להשתמש בריבת תותים ולא בריבת e-124
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה