שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בננות,
    אני אמא לבן חודש וחצי וקצת מבולבלת,
    איך אמורים להרתיח מים לתמל למשך שתי דקות בקומקום חשמלי?
    האם אפשר להרתיח מים מזוקקים?
    ועוד שאלה קטנה- עד איזה גיל עושים סטריליזציה ואם תוכלו לספר על הדרך המועדפת עליכן לעשות זאת?
    תודה רבה לעונות
6 תגובות
עמוד 1
  • אני הרתחתי ברגיל, בקומקום חשמלי.
    אם יש לך תמי 4 או כל בר מים אחר, את יכולה בשקט להשתמש במים המורתחים של בר מים, זה בסדר גמור.
    סטרליזציה בעיקרון, עושים עד גיל חצי שנה או עד שילד מתחיל לזחול.

יש כמה דרכים, יש סטרליזטורים למיקרוגל, הם מעולים וחוסכים עבודה.
    יש כאלה שמרתיחים בתוך סיר גדול, על הגז. זה סתם כאב ראש.
    אני אישיתי הייתי שוטפת את הבקבוקים ומוצצים, מוצצים ולחקים קטנים הייתי שמה בתוך כלי יחסית גדול (כערה גדולה חסינה חום) ואת הבקבוקים מעמידה עם פתח למעלה על מגש. מרתיחה מיים בקומקום ושופכת לתוך הבקבוקים ולתוך הכלי שיש בו מוצצים וחלקים קטנים של בקבוקים.
    מחכה 5 קדות ושופכת לכיור את המיים. תולה את כל החלקים ובקבוקים על עץ מיוחד המיועד לכך
    נטלי
  • לגבי הרתחה של מים - כל המכשירי מים לא מרתיחים ב100 מעלות ולכן את חייבת להרתיח בקומקום חשמלי. מרתיחים פעם אחת עד שהכפתור קופץ ומצננים את המים.
    אני קניתי קנקן מזכוכית עם מכסה, כל ערב הייתי מרתיחה קומקום מלא ומצננת בקנקן - וכך יש לך מים רתוחים במהלך כל היום. (זכוכית לא מפרישה חומרים למים ואילו פלסטיק כן ולכן חשוב שהקנקן יהיה מזכוכית)
    בכל שישי הייתי מנקה את הקומקום מאבן בעזרת מלח לימון (טבעי ולא רעיל)

סטריליזציה לבקבוקים עשיתי בסטריליזטור למקרוגל. הכי פשוט נוח וקל..

מזל טוב
    [url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers]
  • אני "עבדתי" בשיטה נוחה ויעילה .
    בכל בוקר הרתחתי קומקום שלם (ליטר וחצי - 2 ) ומזגתי את תכולתו לכד מזכוכית ונותנת למים התקרר לטמפ החדר . וכך נהנתי בכל היום ממים מורתחים ופושרים . אם רציתי לחמם את הבקבוק הייתי מרתיחה מעט מים בקומקום ומוסיפה לבקבוק .

סטרילזציה עד גיל זחילה (אצלנו כמעט עד גיל שנה) קערת נירוסטה גדולה ופשוט שפכת מים רותחים . הכי נוח !
  • אני עשיתי עד גיל חצי שנה (שינו את ההוראות של זה כל פעם, אז נמאס לי)

וכולנו יצאנו בסדר גמור

האמת - השלישית שלי לא שתתה תמ"ל בכלל, כמה שניסיתי, אז אצלה בכלל לא הייתי צריכה.....

בהצלחה
    פייס: ortal_hori

• אה ודרך אגב, גם אני תמיד דאגתי להרתיח כל הזמן קומקום מלא....שיהיה לי בכל הזדמנות נוח ונגיש
    פייס: ortal_hori

• היי,
    אנחנו הרתחנו מי עדן בסיר קטן על הגז במשך שתי דקות.
    רציתי שזה יהיה מים מינרליים בגלל שהמינרליים נשארים לאחר ההרתחה וזה חשוב לתוספת של סידן ומגנזיום. יש גם כאלה שמסתפקות במים מהקומקום וזה גם בסדר. סטריליזציה עשיתי עד גיל שנה - אפשר לשפוך מים רותחים מהקומקום על הבקבוקים והכלים ולהשאיר 5 דקות לפחות וזהו.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה