סוף טוב! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, הבטחתי לעצמי שאם יהיה לי סוף טוב אז אפרסם את הסיפור שלי כדי לתת קצת תקווה...
    לאחר תקופה של שנה וחצי בניסיונות כושלים להיכנס להריון, סוף סוף הצלחנו, הייתי בעננים ובאופוריה מטורפת, אבל הבועה התפוצצה מהר מאוד, לאחר שהיו לי דימומים גיליתי במיון שאני עוברת הפלה, לא האמנתי שדבר שכזה קורה לי (הרי זה קורה לאחרות , לא לי....), הייתי בסוג של דיכאון, לא הפסקתי לבכות לילות שלמים, הרופא במיון אמר לי שבגלל שההפלה הייתה טבעית אין צורך לחכות וכדאי ורצוי לנסות שוב, וכך עשינו, ולהפתעתי הכל כך גדולה, אחרי חודש וחצי, שוב הבדיקה יצאה חיובית!, לא האמנתי, אחרי כל כך הרבה זמן שאנחנו מנסים ופתאום 2הצלחות ברצף..אך גם הבועה הזאת התפוצצה לה מהר, הפעם כשגיליתי דימומים כבר לא רצנו מהר למיון, הלב נאתם, לא רציתי לעבור את אותה החוויה שוב
    הפעם חיכינו, ולקחתי את הזמן להתאבל קצת ולעכל את כל מה שקרה, לתת ללב ולנפש שלי להחלים ולהתחזק.
    רק לאחר 5חודשים התחלנו לנסות שוב, וגם הפעם הבדיקה יצאה חיובית, אך לא מיהרתי לשמוח, לקחתי את ההריון הזה כל יום ביומו ומבדיקה לבדיקה, פחדתי להיקשר מידי לעובר מהפחד שגם הפעם אאבד אותו.
    אבל סוף טוב הכל טןב, והיום יש לי תינוקת מקסימה (שלא נותנת לי לישון בלילה, אבל למי אכפת)
    אז בנות, יש תקווה, וכמה שזה נראה רחוק בסוף זה יבוא, רק צריך סבלנות והרב אמונה.
    שולחת נשיקות וחיזוקים לכולכן
1 תגובות
עמוד 1
  • איך אני שמחה בשמחתך!! אני עם דמעות בעיניים מרוב התרגשות!

הסיפור שלך באמת מחזק.

מאחלת לכם רק נחת.

שבת שלום

xo
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה