שאלות על משאבת הנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אני לקראת לידה שנייה, את בני הראשון הנקתי עד גיל 11 חודשים, ואז נשברתי בגלל פציעות וכמות חלב שרק ירדה...
    באותו זמן הייתה לי את המשאבה של אוונט נטורל הידנית שהייתה ממש טובה רק לקח לי הרבה זמן לשאוב מימנה בעבודה (חצי שעה+). והאוונט החשמלית שמשומה כל הזמן המנוע עשה לי בעיות או שהוואקום לא היה טוב... עד שלא היה לי כוח להחליף אותה בשירות לקוחות והמשכתי לשאוב בידנית.
    לקראת הלידה אני מתעניינת במשאבות של מדלה, ששמעתי שהן טובות וחזקות.

אבל קודם רציתי לשאול אם מתאים בכלל משאבה חשמלית של מדלה למישהי בעלת פיטמות קטנות ושדיים בינוניים? (יש גדלים שונים למשאבה?)

מניסיון אני צריכה משהו כמו 2-3 שאיבות ביום כשאני חוזרת לעבודה לפעמים יותר /פחות תלוי בכמות שאני מצליחה לשאוב, האם המנוע של המשאבות של מדלה סווינג/ סווינג מקסי/ פריסטייל חזקות? מחזיקות מעמד לאורך זמן למרות שהן נראות מאוד קטנות?

איזו משאבה בין השלושה האילו מומלצת לא מכאיבה וטובה?

ומהיכן ניתן להשיג את המשאבות? חלקים להתאמה לשד כדי למנוע כאבים...?

תודה על העזרה
    שרי
1 תגובות
עמוד 1
  • היי
    שלושת המשאבות מצויינות אף אחת מהן לא אמורה להכאיב. השאלה היא בעצם פונקציה של מחיר..
    הסווינג מעולה והכי זולה אבל זו שאיבה חדצדדית. הסווינג מקסי שאיבה כפולה משניי הצדדים על מנוע סווינג מצויין .
    והפריסטייל משאבה כפולה מעולה לנשים ששואבות הרבה ועולה גם בהתאם .

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה