10 ימים לאחר החזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ivf ראשון לאחר הזרעות שלא צלחו ומלפני כן שני הריונות כימים באופן טבעי...היום אני 10 ימים לאחר החזרה וכבר יומיים שיש לי כאבי מחזור חלשים האם להספיד או שיש עדיין סיכוי עדיין אין דימום אשמח לתגובות ...בדיקת דם ביום רביעי
5 תגובות
עמוד 1
  • לא מומחית גדולה וגם אצלי זה היה ivf ראשון , לגבי כאבי מחזור יש כאלה שכואב להן גב/בטן כאילו ״הולכות לקבל מחזור״ אבל עדיין נקלטות ויש כאלו שזה באמת מבשר בשורה פחות משמחת .... בינתיים תחשבי חיובי שום דבר לא סגור עד לתוצאת בדיקת דם - מאחלת לך בשורה משמחת
  • הי בטח שלא להספיד כאבי מחזר בשלב הזה דווקא יכולים להעיד על הריון. ככה היה לי בהריון עם הבן. אחרי הזרעה התחילו לי כאבי ו אפילו לא ניגשתי לעשות בטא ובסוף הסתבר שזה הריון
  • תודה רבה על התגובות נחכה מחר לבדיקה ...
  • שיהיה המון בהצלחה!!
  • היי מעדכנת עשיתי היום בדיקת דם 12 יום לאחר החזרה ומה מוזר בטא 6?????לא ברור כתוב מעל 5 שזה חיובי אבל מה זה 6 דיברתי עם הרופא שלי והוא אמר לי שזה או חוץ ריחמי או הריון כימי ולהגיע אליו היום אולי יש עוד סיכוי אין לי כח להריון מס 3 שנופל אוףףףףף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה