הזרעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן..

אני ממש חדשה כאן בפורום...

אז קצת עליי - אני בת 23 ובעלי בן 26 - אני נשואה שנתיים , ועוד לא נכנסתי להיריון..אין לנו שום בעיה רצינית - הזרע תקין וגם אצלי הכל בסדר חוץ מחצוצרה אחת חסומה??..החודש אני מתחילה הזרעה שלישית עם זריקות חדשות בשם מנופיור...אני עוד לא יודעת מה בדיוק התכנית שכתב לי הרופא... בכל מקרה בחודש שעבר זה היה זריקות של פיורגון.. ( סיוט עם הזריקות האלה) והיום המחזור הגיע...התבאסתי בצורה מפחידה..
    ????
    מה דעתכן? האם מישהי עברה אותו סיוט? מה הסיכויים שלי הפעם? אני ממש מרגישה רע...
6 תגובות
עמוד 1
  • היי, גם אני בסיוט הזה אבל אסור להתייאש!! מטיפול לטיפול הסיכוי להריון עולה וזה מה שחשוב!
  • נכון...את גם עושה הזרעות?
  • כן אני גם עושה הזרעות.
  • לונה,
    הסיכוי עולה בכל הזרעה? איך ?
  • היי לונה,
    אני בדיוק באותו מצב...
    הזרעה ראשונה עם פיורגון, הזרעה שנייה במחזור טבעי ושלישית עברתי למונופיור.
    שלשום עברנו הזרעה אחת ואתמול הזרעה שנייה.
    מקווה שהחודש זה סופסוף ייקלט!
    אני כל כך מבינה אותך, כל מחזור שמגיע זה נהיה יותר קשה אבל אין מה לעשות, אסור לנו להתייאש!
    חייבת לציין שהחודש התחלתי טיפול הילינג למרות שקצת היה לי קשה להאמין בזה אבל ממש המליצו לי וחשבתי שאין מה להפסיד.
    את האמת שזה עוזר מאוד בפן הנפשי ומחזק!
    ממליצה בחום לעשות כל מה שיגרום לך להירגע ולהיות שלווה וחיובית, זה חלק מהעניין.
    אני דואגת להיות רק בסביבה שעושה לי טוב ולא להתעצבן משטויות ביומיום... זה המון עבודה עצמית אבל זה חשוב.
    תקחי בחשבון שבכל מחזור הזרעה הסיכויים להיקלט הם 20% כך שבאמת מטיפול לטיפול הסיכויים עולים.
    תהיי חזקה! ב״ה החודש זה יקרה!
  • היי מתוקה!
    אני נכנסתי להריון אחרי שנתיים וחצי של ניסיונות וקצת לפני 3 שנות נישואים, פחות או יותר אותו דבר בגיל..
    לגבי הזרעות - לא להתייאש, אומרים שההזרעה הראשונה בד"כ לא מצליחה..
    ממליצה להמשיך לנסות ולהאמין שזה יגיע..
    הזריקות הן אכן סיוט אבל משתלם ביותר :)
    הסיכוי גבוה אבל את חייבת להישאר רגועה.. כמה שאפשר..
    (ים, דיקור, חופשה - כל דבר שיעשה לך טוב וירגיע אותך.. )

בהצלחה!
    שיר (:
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה