בטא חיובית לאחר הזרעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    לאחר הזרעה וזריקות כמו גונל f בטא יצאה חיובית -30 לאחר ארבעה ימים הבטא לא הכפילה והייתה 57 לאחר יומיים 93 ולאחר ארבעה ימים 270.
    לוקחת תמיכה של נרות אנדרומין. הרופא המליץ להפסיק את התמיכה ובכך לקבל מחזור. האם סה נכון? אין אפשרות להריון תקין במצב כזה?
6 תגובות
עמוד 1
  • התוצאות מראות שהבטא לא מכפילה את עצמה. זה נראה שההריון לא תקין, לצערי הרב:(

תתייעצי עם עוד רופא לפני שאת עושה מהלכים!
  • תודה רבה, אעשה זאת.
  • זה ממש לא נעים אבל בטא אכן לא תקינה, וזה כיול להיות או הריון חוץ רחמי או עובר של התפתחותו לא תקינה.
    אני ממליצה להתייעץ שוב עם רופא אבל לדעתי את צריכה להפסיק תמיכה ולתת לזה סיכוי חודש הבאה
    המון בהצלחה
  • תודה רבה בנות. הפסקתי את התמיכה. יש לי שאלה נוספת אולי שמעתן על משהו כזה. האם אחרי הפסקת התמיכה הבטא יכולה להמשיך לעלות ולא לרדת?
  • בטא אמורה לרדת אחרי הפסקת תמיכה עד מתחת לחמש כי ההריון אמור להפסק...סליחה אני יודעת כמה זה כואב...
  • תודה רבה אלה.
    זה כואב אין ספק אבל אני אופטימית.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה