Ivf חודש כן חודש לא? כה זה עובד? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי טיפול צריך לנוח חודש ? חודש כן חודש לא? ככה זה עובד? אני לא רוצה לחכות חודש עד לניסיון הבא ! איך זה עובד באמת? האם גם אתן עשיתן נפסקה חודש כל פעם בין טיפול אחד לשני????
7 תגובות
עמוד 1
  • היי..
    האמת שאני עוד לא בעסק של טיפולי ההפרייה אבל אני יודעת שחודש מקבלים זריקות שמכינים את הרחם לקליטה ומגרות את השחלות לייצר כמה שיותר ביציות לצורך השאיבה שמתבצעת בחודש אחרי..
    יש כאלה שלא לוקחות הפסקה ומתחילות מיד לאחר הטיפול הכושל , ויש כאלה שזה לוקח מהן המון אנרגיות של תסכול וכעס שהן מעדיפות קצת להירגע...בקיצור אני לא חושבת שההפסקה היא חובה
  • שלום לך,
    ההפסקה תלויה בקופח שלך. נגיד אני במכבי והמדיניות של הקופח היא לקחת הפסקה של 40 יום מטיפול לטיפול.... ככה שבחודש שאין טיפול אם אין מוקפאים, בעצם לא עושים כלום, רק מקיימים יחסים רגילים:)

זה לא כל כך נורא לקחת חודש הפסקה, לפעמים הגוף צריך את זה! בהצלחה:)
  • בבית חולים עושים חודש הפסקה אם זה סבב מלא של זריקת הורמונים ושאיבה אם זה החזרת מקפאים אז לא מחכים. הגוף זקוק למנוחה אחרי הטיפול בנוסף לזה עושים את זה על מנת למנוע גירוי יתר
  • היי, מצטרפת למה שנאמר פה שבמידה ואת צריכה להתחיל מחזור טיפול מלא צריך לחכות . יכולה לומר לך על עצמי שעשיתי עד כה 2 טיפולים - אחד קצר והשני ארוך. הטיפול היה לי די קשה ואחריו גם היו לי מלא ציסטות כך שהגוף חייב את ההפסקה הזאת.
    בהצלחה !!!
  • הרופא אמר לי שיש 4 מוקפאים ושהחודש נעשה החזרה על בסיס טבעי , ושהוא ייתן לי הנחיות בהמשך, מי יודעת מה התהליך? ץ
  • היי, זה הולך ככה ביום השלישי של המזור את באה לעשות אולטראסאונד ובדיקות דם כרגיל, ואז את מדי לבדיקות האלה כל כמה ימים על פי הנחיות של אחיות. ככה בודקים מתי את מבייצת.לאחר ביוץ יקבו לך תאריך ל החזרה. זה הולך ככה בני כמה עוברים ככה כמות הימים לאחר ביוץ שיהיה החזרה.
    למשל עוברים בני שלוה ימים אז שלושה ימים אחרי הביוץ...
    המון בהצלחה
  • תודה על ההסבר:)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה