היסטרוסקופיה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני עבר שנתיים בבלגן הזה ואף אחד לו ביקש היסטרוסקופיה או צילום רחם. כל פעם ששאלתי את הרופא אמר שאין צורך, עשינו טיפול אחד שנכשל. השאלה האם מקובל לעשות בדיקה זאת לכולן ? ועוד משהו. שמעתי על שיטת פיפל שמגבירה את ביכויי ההצלחה. מישהי עשתה את זה? האם זה נכון ?
2 תגובות
עמוד 1
  • הי,
    אני לא יודעת איזה טיפול עשית עד עכשיו ומה הסיבה שאתם עושים טיפול. אם הבעיה מאוד ברורה ובא.ס. לא רואים משהו חשוד, יכול להיות שאין צורך להיסטרוסקופיה וצילום רחם. אצלנו לא מצאו בעיה, אז עברתי את שתי הבדיקות. אם אצלכם יש הפריה טובה, אני ממליצה שתבקשי מהרופא לשלוח אתך לבדיקות אלה.
    לגבי פיפל, יש וויכוח האם זה עוזר. יש רופאים שעושים את זה אם כמה טיפולים נכשלים. ויש רופאים שלא מאמין בזה, כי עד עכשיו לא עשו ניסוי מדעי מקיף היכול להוכיח שזה עוזר. במידה ועושים פיפל לצורך הטיפול, בדרך כלל עושים אותו לפני הטיפול. הוא אמור לעזור לחודש אחרי.
  • הי לי עשו בדיקת הסטרוסקופיה כיוון שלאחר כמה טיפולים הבינו שנורא קשה לראות את הרחם בא.ס רגיל בגלל שלאחר ניתוח קיסרי הרחם נמצא אמוד גבוה...הכל תלוי בסיבה שבגלה אתם עוברים טיפולים..בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה